Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Laakkosen toimitusjohtaja vaihtuu

Laakkonen Yhtiöt

Laakkosen toimitusjohtaja vaihtuu

Tiedote.
Julkaistu: 20.06.2016 klo 09:45
Julkaisija: Laakkonen Yhtiöt

Autotalo Laakkonen Oy:n ja Veljekset Laakkonen Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Näiden Kauppahuone Laakkonen -konserniin kuuluvien autoyhtiöiden toimitusjohtajana vuoden 2010 alusta alkaen toiminut Timo Yli-Salomäki jättää tehtävänsä kesäkuun lopussa ja siirtyy elokuussa toisen työnantajan palvelukseen. Hallituksen puheenjohtaja Yrjö Laakkonen kiittää Timo Yli-Salomäkeä hänen panostuksestaan Laakkosen autoliiketoiminnan kehittämisessä.

Uutena toimitusjohtajana 1.7.2016 aloittaa yhtiöiden nykyinen liiketoimintajohtaja Tero Panhelainen.

”Laakkosen autokauppa on aina perustunut pitkäkestoisiin ja hyviin asiakas- ja päämiessuhteisiin sekä yrittäjähenkiseen henkilökuntaan. Uskon, että tältä perustalta meillä on erinomaiset mahdollisuudet lähteä rakentamaan myös tulevaa. Asiakkaan näkökulmasta autoasioiden hoidon tulee olla nopeaa ja helppoa, asiakkaan valitsemasta palvelukanavasta riippumatta. Lisäksi valikoimastamme tulee löytyä tuotteet ja palvelut asiakkaidemme tarpeisiin niin tänä päivänä kuin huomennakin. Iso ja kerrassaan mielenkiintoinen haaste tämä on”, toteaa Tero Panhelainen.

Lisätietoja:

Yrjö Laakkonen, hallituksen puheenjohtaja, Kauppahuone Laakkonen Oy, puh. 0500 671 848

Tero Panhelainen, Autotalo Laakkonen Oy/Veljekset Laakkonen Oy, puh. 050 4520 470

Liitetiedostot

Laakkonen-konserni on toiminut jo 55 vuotta suomalaisen autokaupan eturivissä. Joensuussa alkanut menestyskulku on tehnyt meistä Suomen suurimman autojen vähittäismyyntiketjun. Tällä hetkellä toimipisteemme sijaitsevat 16 kaupungissa ympäri Suomea. Liikevaihtomme on noin 0,6 miljardia euroa ja palveluksessamme on reilut 1100 autoalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs