Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » KUTSU: Toipuva Ukraina, kasvava Kazakstan

Freight One Scandinavia Oy

KUTSU: Toipuva Ukraina, kasvava Kazakstan

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2014 klo 08:47
Julkaisija: Freight One Scandinavia Oy

Tervetuloa Freight One Scandinavian asiantuntijaseminaariin, jossa keskustellaan Ukrainan ja Kazakstanin rautatieliikenteestä ja etsitään suomalaiselle liike-elämälle mahdollisuuksia tasoittaa Venäjän mollivoittoista markkinatilannetta. Paikallisista olosuhteista ensikäden tietoa antavat ja tilanteen kehittymistä arvioivat Freight One Ukrainan pääjohtaja Julia Mordvinova sekä Freight One Central Asian (Kazakstan) pääjohtaja Yevgeniy Plakhotin.

Freight One Scandinavia yksinkertaistaa ja tehostaa Suomen ja Ukrainan sekä Keski-Aasian välistä rautatielogistiikkaa ja kaikkia siihen liittyviä prosesseja. Ukraina on ollut viime kuukausina esillä vain pitkittyneen kriisin vuoksi, mutta kaksi kolmasosaa maasta on selvinnyt sotatilasta olemattomin vaikutuksin ja Itä-Ukrainassa tilanne osoittaa jo vakautumisen merkkejä. Ukrainaan ja sen kautta itäiseen Keski-Eurooppaan kulkeviin rautatiekuljetuksiin kannattaa nyt investoida. Nopeasti kehittyvä Kazakstan on puolestaan investoinut paljon niin omaan tuotantoonsa kuin kauttakulkuliikenteeseen Kiinan kanssa, ja alue on suomalaisesta näkökulmasta erittäin myönteisesti kehittyvä ympäristö.

 

Paikka: Hotelli Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki

Aika: torstaina 30.10.2014 klo 14.30 – 16.00

Julia Mordvinovaa, Yevgeniy Plakhotinia ja Freight One Scandinavian toimitusjohtaja Anssi Laakkosta on mahdollisuus haastatella jo klo 14.00. Tilaisuudessa on Suomi-Venäjä simultaanitulkkaus.

 

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

 

Helka Herlevi, viestintäkonsultti, helka.herlevi@zeeland.fi, puh. 040 500 4117

 

 

 

 

 

Freight One Scandinavia

Vuonna 2009 perustettu Freight One Scandinavia Oy (FOS) on Suomen, Venäjän ja IVY-maiden välisiin rautatiekuljetuksiin erikoistunut logistiikkayhtiö, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset vienti-, tuonti- ja transitokuljetukset sekä vaunukuorma- että kokojunalähetyksinä. Yritys on VR:n ja Venäjän suurimman rautatieoperaattorin PGK.n puoliksi omistama yhteisyritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 16,5 miljoonaa euroa. www.freight1.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs