Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kutsu toimituksille: Tekesin ja ulkoasiainministeriön yhteinen BEAM – Business with Impact käynnistyy Slushissa 18.11.

Tekes tiedottaa

Kutsu toimituksille: Tekesin ja ulkoasiainministeriön yhteinen BEAM – Business with Impact käynnistyy Slushissa 18.11.

Kutsu.
Julkaistu: 11.11.2014 klo 14:37
Julkaisija: Tekes tiedottaa

Kovin talouskasvu tapahtuu tällä hetkellä kehitysmaissa ja kehittyvissä maissa. Ulkoasiainministeriö ja Tekes käynnistävät vuosiksi 2015–2019 uuden BEAM – Business with Impact -innovaatio-ohjelman. Ohjelman tavoitteena on tukea suomalaisia yrityksiä ja muita toimijoita löytämään uusia markkinoita sekä kehittämään innovaatioita, joilla ratkaistaan kehitysongelmia.

Tervetuloa ohjelman julkistustilaisuuteen tiistaina 18.11. kello 17–18. Paikkana on Messukeskuksen auditorio 201 (sisäänkäynti: Holiday Inn Helsinki, Messuaukio 1, Helsinki).

BEAM-ohjelmasta kertovat muun muassa kehitysministeri Sirpa Paatero sekä Tekesin pääjohtaja Pekka Soini.

Tilaisuus on osa Slush-tapahtumaa, mutta osallistua voi myös ilman Slush-passia. Sisäänkäynnin varmistamiseksi pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon maanantaihin 17.11 klo 10 mennessä sähköpostiosoitteeseen sanna.nuutila@tekes.fi.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa tiedottaja Kirsi Pere, kirsi.pere@formin.fi, puh. 029 535 0313, tai viestintäpäällikkö Sanna Nuutila, sanna.nuutila@tekes.fi, puh. 029 50 55717.

Tervetuloa!

Tekes on yritysten, yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten haastavien tutkimus- ja kehitysprojektien ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja aktivoija. Tekes palvelee suomalaisen elinkeinoelämän ja tutkimuksen uudistumista. www.tekes.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs