Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kutsu tiedotustilaisuuteen ti 25.2. klo 15: Japanin suurlähettiläs Shinodan ja Cursorin yhteinen tiedotustilaisuus

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kutsu tiedotustilaisuuteen ti 25.2. klo 15: Japanin suurlähettiläs Shinodan ja Cursorin yhteinen tiedotustilaisuus

Kutsu.
Julkaistu: 21.02.2014 klo 08:23
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Hyvä median edustaja!

Kutsumme teidät tiedotustilaisuuteen ti 25.2.2014 klo 15.00-15.30

Osoite: Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, III kerros, 48600 Kotka

Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisestanne sähköpostitse 24.2. mennessä osoitteeseen

toomas.lybeck@cursor.fi

Japanin suurlähettiläs Shinoda uskoo Venäjän ja EU:n välisen seudun vetovoimaan

”Kotkan-Haminan seutu sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Venäjälle pyrkivien japanilaisyritysten kannalta”, toteaa Japanin suurlähettiläs Kenji Shinoda. Hänen kotimaansa logistiikkayritykset ovat kiinnostuneita muun muassa jakeluverkostojen luomisesta ja kokoonpanotehtaiden perustamisesta lähelle Venäjän rajaa.

Keskustelut japanilaisyritysten mahdollisista sijoittumisista Kotkan-Haminan seudulle virisivät marraskuussa 2013 järjestetyssä Tokion investointiseminaarissa. Tuolloin käytyjä keskusteluja jatkettiin, kun suurlähettiläs Shinoda saapui Kotkaan juhlistamaan Aleksanteri III ja Suomi –näyttelyn avajaisia 13. helmikuuta.

Yritystapaamisia valmistellaan suurlähettiläs Shinodan johdolla myös 25. helmikuuta, jolloin Japanin suurlähetystö ja Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor järjestävät yhteisen tiedotustilaisuuden kansainvälisen yhteistyön näkymistä.

Marssimusiikkia Japanista

Liiketoimintaneuvottelut antoivat lähtölaukauksen Japanin puolustusvoimien soittokunnan osallistumiselle Hamina Tattooseen.

” The Japan Ground Self-Defense Force Central Band on maan kuuluisin soittokunta ja heidän osallistumisensa on meille suuri kunnia”, toteaa Hamina Tattoon toiminnanjohtaja Hannu Kaukiainen.

Vuodesta 1951 konsertoineen japanilaisorkesterin saapuminen Haminaan on erinomainen esimerkki siitä, kuinka E18-talousalueen kansainvälinen liiketoiminta kerää ympärilleen myös muita yhteistyömuotoja.

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs