Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kutsu tiedotustilaisuuteen: Technopolis laajenee Norjaan

Technopolis Oyj

Kutsu tiedotustilaisuuteen: Technopolis laajenee Norjaan

Kutsu.
Julkaistu: 11.10.2013 klo 13:30
Julkaisija: Technopolis Oyj

Toivotamme Sinut tervetulleeksi Technopoliksen tiedotustilaisuuteen maanantaina 14.10.2013 kello 9.00–11.00 Technopolis Ruoholahdessa, osoitteessa Energiakuja 3, Salmisaari.

Tilaisuudessa Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang esittää tänään julkistetun Norjan kiinteistökaupan taustan ja tavoitteet. Technopolis tiedotti, että se hakee kasvua Norjasta ostamalla kolmen kiinteistön monikäyttäjäkampuksen Oslosta. Kaupan arvo on noin 220 miljoonaa euroa ja sen seurauksena Technopoliksen markkina-alue laajenee Suomen, Venäjän, Viron ja Liettuan lisäksi Norjaan. Tiedotustilaisuuden kieli on englanti.

Tiedotustilaisuus on seurattavissa webcastina osoitteessa www.technopolis.fi/webcast

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.

 

Technopolis Oyj

Keith Silverang
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja antaa:

Toimitusjohtaja Keith Silverang, puh. 040 566 7785

 

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin. Sen keskeinen toiminta-ajatus on yhdistää liiketoimintaa tukevat palvelut nykyaikaisiin toimitiloihin ja tarjota asiakkaille joustavat toimintaympäristöt. Technopoliksen tiloissa toimii noin 26 000 ihmistä ja lähes 1 400 yritystä ja yhteisöä Suomessa, Venäjällä, Virossa ja Liettuassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli 107,3 miljoonaa euroa ja käyttökate 55,8 miljoonaa euroa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsinkiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs