Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kutsu: Taloushallintoliiton puheenjohtaja vaihtuu 2.6. Oulussa

Suomen Taloushallintoliitto ry

Kutsu: Taloushallintoliiton puheenjohtaja vaihtuu 2.6. Oulussa

Kutsu.
Julkaistu: 27.05.2014 klo 08:15
Julkaisija: Suomen Taloushallintoliitto ry

Hyvä toimittaja,

Tilitoimistoala kokoontuu Ouluun 2. - 4.6.2014 Taloushallintoliiton Kesäpäiville. Tapahtuman aikana tullaan tiedottamaan kolme tärkeää uutista:

1. Liiton uusi puheenjohtaja

Kesäpäivien aattona, maanantaina 2.6. järjestäytyy liiton vuosikokous, joka valitsee liitolle uuden puheenjohtajan. Leena Rekola-Nieminen on johtanut liittoa jo täydet kuusi vuotta ja nyt on aika valita hänelle seuraaja. Tiedotamme puheenjohtajavaalin tuloksista 2.6. illan aikana.

2. Tilitoimiston liiketoiminnan mittarit 

Mittareita on maailma täynnä, mutta liiton asiantuntijaryhmä on valinnut lukemattomista mittareista alalle parhaiten sopivat. Nämä 22 TAL-mittaria tarkastelevat tilitoimiston liiketoimintaa seuraavista viidestä näkökulmista: omistaja, asiakas, henkilöstö, osaamiskyky ja prosessit. Kesäpäivien osallistujilla on mahdollisuus laskea oman yrityksensä mittariarvot etukäteen ja tämän datan pohjalta kerrotaan tapahtuman osallistujille alan ensimmäiset keskiarvoluvut. TAL-mittaristo on konkreettinen johtamisen työkalu alan toimijoille ja sitä tukevasta tietopankista kehittyy jatkossa liiton jäsenille arvokas lisäpalvelu.

3. Tilitoimistopalvelujen sopimuskone

Keskiviikkona 4.6. julkaistaan tilitoimistoille täysin uusi verkkopalvelu: Tilitoimistopalvelujen sopimuskone KL2004. Liitto edellyttää kirjallista sopimista kaikilta auktorisoiduilta alan toimijoilta ja tarjoaa nyt koko toimialalle sopimuskoneen, joka on alan yleisten sopimusehtojen (KL2004) ja toimialastandardin mukainen. Sopimuskone on käyttäjäystävällinen: Palvelualueita ja –tuotteita on helppo lisätä ja tarvittaessa ohittaa sopimuslomakkeelta ne kohdat, jotka eivät kyseisessä sopimuksessa ole aiheellisia. Sopimus täytetään netissä ja tulostetaan allekirjoituksia varten. Liitto tarjoaa jäsenilleen sopimuskoneen veloituksetta, muilta peritään edullinen kertaliittymismaksu.

Haastattelumahdollisuudet

Taloushallintoliiton nykyinen puheenjohtaja Leena Rekola-Nieminen ja tuleva uusi puheenjohtaja sekä toimitusjohtaja Juha Ahvenniemi vastaavat mielellään kysymyksiin tapahtuman aikana.

Tervetuloa paikan päälle kuulemaan lisää. Tutustu koko ohjelmaan: http://koulutus.taloushallintoliitto.fi/kesa2014

Toivottavasti näemme Oulussa. Ilmoitathan tulostasi p. 040 5601742 tai viestinta@taloushallintoliitto.fi, niin olemme sinua vastassa.


Kesäisin terveisin,

Outi Mäkiniemi
Viestintäpäällikkö

p. 040 560 1742
outi.makiniemi@taloushallintoliitto.fi

 

Taloushallintoliitto pähkinänkuoressa

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat yli 130.000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Auktorisointijärjestelmä ja määräajoin suoritettavat tarkastukset varmistavat tilitoimiston laadun ja osaamisen tason. Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen -merkki on selkein todiste asiantuntemuksesta. Liiton jäsenyritykset tarjoavat kirjanpidon, verotuksen, palkkahallinnon, talouden ja laskennan, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin, talousjohtamisen, koulutuksen sekä tietotekniikan palveluja erityisesti pk-yrityksille.

www.taloushallintoliitto.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs