Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kutsu MM-etkojen yhteydessä 19.2. pidettävään oululais-espoolaisen hiihtoinnovaation esittelyyn

Skiiot

Kutsu MM-etkojen yhteydessä 19.2. pidettävään oululais-espoolaisen hiihtoinnovaation esittelyyn

Kutsu.
Julkaistu: 18.02.2016 klo 12:50
Julkaisija: Skiiot

Uutta oululais-espoolaista hiihdon huipputeknologiaa esitellään lehdistölle ja hiihtomaajoukkueille perjantaina 19.2. Vierumäen Scandicissa klo 12-21 välisenä aikana, München I&II-kokoustiloissa. Esittelyyn kannattaa varata aikaa 15 minuuttia. Opastus hotellissa kyltein "SKIIOT powered by Coach4Pro". Tilaisuuteen voi osallistua minä tahansa itselle sopivana ajankohtana. 

Maastohiihdon mullistavan IoT-teknologian ja sitä tukevan valmennusohjelmiston toteuttavat oululainen Exiops Oy ja espoolainen Coach4Pro.

www.skiiot.com

Liitetiedostot

--

Oululaiskeksintö SKIIOT mullistaa maastohiihdon. Exiops Oy on entisen Nokia/Renesas/Broadcom-johtajan, yrittäjä Marko Höynälän start-up-yhtiö, joka keskittyy innovatiivisen IoT-urheiluteknologian kehittämiseen.

Yhteystiedot:

Chief Marketing Officer Janne Regelin, puh.: +358503768277 janne.regelin@exiops.com

Yrittäjä, CEO Marko Höynälä, puh.: +358504802414 marko.hoynala@exiops.com

Coach4Pro on ammattimaiseen urheiluvalmennukseen optimoitu digitaalinen palvelu, joka hyödyntää nykyaikaisinta langatonta tiedonsiirtoa, pilvipalveluja ja mobiiliteknologiaa. Palvelu tukee uusimpia Bluetooth Smart, Android ja Apple iOS standardeja, jolloin uusimpien älykellojen, sensorien ja puhelimien saumaton yhteistyö on varmistettu urheiluvalmennuksen tukemisessa. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2009.

Lisätietoja:

Mikko Koskela, CEO Coach4Pro

+358504867492, mikko.koskela@coach4pro.com

www.coach4pro.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs