Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kutsu medialle: Tervetuloa tutustumaan Kasvuyrittäjä 2014 -tapahtumaan 3.11. Merikeskus Vellamossa

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kutsu medialle: Tervetuloa tutustumaan Kasvuyrittäjä 2014 -tapahtumaan 3.11. Merikeskus Vellamossa

Kutsu.
Julkaistu: 30.10.2014 klo 10:02
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Hyvä median edustaja, tervetuloa tutustumaan Kasvuyrittäjä 2014 -tapahtumaan 3.11.  Merikeskus Vellamossa!

Uusia polkuja ja evästyksiä yrittämiseen Merikeskus Vellamossa 3.11.

Kotkan-Haminan seudun yrityksille ja yrittäjiksi aikoville suunnattu Kasvuyrittäjä 2014 -tapahtuma järjestetään Merikeskus Vellamossa maanantaina 3.11 klo 11.30 alkaen. Järjestyksessään 2. Kasvuyrittäjä-tapahtuman teemana on uudet kuviot. Tähtisparraajana toimii Arman Alizad. Tapahtuman järjestää Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor yhteistyökumppaneineen. Tapahtumaan on ilmoittautunut lähes 300 osallistujaa eli tapahtuman paikat on varattu täyteen.

Paneelikeskustelussa kuullaan mielenkiintoisia paikallisia yrittäjätarinoita. Esittelyssä on myös mielenkiintoinen, seudulla kehitetty peli- ja matkailualan yhdistävä sovellus. Iltapäivän edetessä valittavana on kolme erilaista, käytännönläheistä työpajaa, joiden teemoina ovat sähköisen markkinoinnin uudet keinot, startup-rahoitus (työpaja englanniksi) ja luontomatkailun mahdollisuudet.

Venehallissa sijaitsevilla palveluständeillä tarjolla on laaja valikoima seudun yrityksille suunnattuja palveluja: yritysneuvontaa, yrityksen kehittämispalveluja, koulutus- ja rekrytointipalveluja sekä rahoitus- ja vakuutuspalveluja. Ständit ovat avoinna tapahtuman ajan.

Tapahtuman juontaa Iskelmä-radion iltapäivistä tuttu Satu Kotonen.

Tapahtumaa ovat mukana järjestämässä seuraavat Cursorin toteuttamat, EU-rahoitteiset hankkeet: Nuoret kasvuyrittäjät, Access Southeast135 - Matkailun pelilliset mobiilisovellukset ja vetovoiman kehittäminen, Kestävän luontomatkailun Kaakko135°, E18-kasvukäytävän Kotkan-Haminan seudun profilointi ja Kaakko kasvuun -viestintähanke. Tapahtuman yhteistyökumppanina on myös MTV.

Liitteenä päivän ohjelma.

Lisätietoja:

Heidi Sjögren, Cursor Oy projektipäällikkö, Nuoret kasvuyrittäjät ja Access

puh. +358 40 190 2547, heidi.sjogren@cursor.fi 

Mia Hämäläinen, Cursor Oy markkinointi- ja myyntipäällikkö, Cursor Oy

puh. 040 190 2541, mia.hamalainen@cursor.fi

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs