Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kutsu Kaveri Kaakkoon kutsui tutustumaan Kotkan-Haminan seutuun

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kutsu Kaveri Kaakkoon kutsui tutustumaan Kotkan-Haminan seutuun

Tiedote.
Julkaistu: 21.09.2016 klo 15:47
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Cursor Oy:n muuttajan palvelut yhteistyössä seudun yritysten ja isäntien kanssa tarjoaa 24.-25.9. kolmelle pariskunnalle mahdollisuuden tutustua Kotkan-Haminan seutuun. Kutsu Kaveri Kaakkoon –kilpailuun osallistuneet vieraat tulevat Joensuusta, Mäntsälästä ja Vihdistä.

Kutsu Kaveri Kaakkoon -kilpailussa kutsuttiin tutustumaan seutuun ja ruokailemaan Kotkassa, Haminassa ja Pyhtäällä. Kilpailun voittajat valittiin parhaimpien perusteluiden antaneista. 

Kampanjaan rohkeasti Kotkan-Haminan seudulta lähtivät mukaan Ari-Pekka ja Kaire Saari Kotkasta, Annukka Mack ja Salvador Darias Haminasta sekä yrittäjäsisarukset Suvi Palonen ja Erika Hartonen Pyhtäältä. He toimivat lauantai-iltana isäntinä niin, että vieraat illastavat Kotkassa ja Haminassa isäntien kotona, Pyhtäällä sisarusten uudessa päiväkodissa.

Viikonlopun ohjelmaan kuuluvat illallisen lisäksi mm. lauantaina kiertoajelu ja ja sunnuntaina lentäminen Sirius Sport Resortin lentotunnelissa. Alan ammattilainen kertoo seudun asuntojen hintatasosta. Myös Merikeskus Vellamoon tarjotaan mahdollisuus tutustua. 

Kilpailun huomioarvo sosiaalisessa mediassa oli erinomainen: yli 200 000 näyttöä. Näin se sai eniten huomiota kuin mikään Cursorin aikaisempi markkinointikampanja.

Kilpailun tarkoituksena on herättää kiinnostusta Kotkan-Haminan seudusta edullisena ja pääkaupunkia lähellä olevana asuinpaikkana. Asumismahdollisuuksia on monenlaista, kuten mm. kerrostalo- tai omakotitaloasumista kaupungin keskustassa tai omakotitalossa maaseutumaisessa kunnassa.

Vieraiden tervetulotilaisuus on lauantaina 24.9. klo 14 Ravintola Vaustissa, (Kotkankatu 7, Kotka), jonka jälkeen lähdetään kiertoajelulle n. klo 14.45.

Mikäli median edustaja haluaa tulla paikalle tähän tilaisuuteen, pyydän ilmoittamaan etukäteen Mervi Liimatainen, mervi.liimatainen@cursor.fi,
p. 040 190 2574

Isäntäperheiden yhteystiedot:

Ari-Pekka Saari, p. 044 2323 203

Annukka Mack, p. 041 4614 212

Suvi Palonen, p. 040 768 4727 

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs