Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kutsu: Innovatiiviset julkiset hankinnat -julkistamistilaisuus

Kalevi Sorsa -säätiö

Kutsu: Innovatiiviset julkiset hankinnat -julkistamistilaisuus

Kutsu.
Julkaistu: 08.09.2015 klo 09:00
Julkaisija: Kalevi Sorsa -säätiö

Innovatiivisten julkisten hankintojen käsite on viime vuosina ilmestynyt päivänpolitiikan sanastoon. Juha Sipilän hallituksen ohjelmaan on kirjattu tavoite, että vuonna 2019 viisi prosenttia julkisista hankinnoista tehtäisiin innovatiivisesti.
 
Mutta mitä ovat innovatiiviset julkiset hankinnat? Minkälaisia kokemuksia Suomen kunnissa on innovatiivisista julkisista hankinnoista? Miten innovatiiviset julkiset hankinnat voisivat edistää Suomen talouden uudistumista?

Innovaatiorahoittaja Tekesin vaikuttavuusarvioinnin asiantuntija Jussi Kajala pyrkii vastaamaan näihin kysymyksiin ajatuspaja Kalevi Sorsa -säätiölle kirjoittamassaan julkaisussa. Julkistamistilaisuus järjestetään maanantaina 14.9 klo 12 alkaen Porthanian Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 3, Helsinki).

Julkaisua ovat lupautuneet kommentoimaan kansanedustaja Ville Skinnari, Palvelutyönantajien toimitusjohtaja Riitta Varpe sekä Helsinki Innovation Services toimitusjohtaja Jari Strandman. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Julkaisu on ladattavissa julkistustilaisuuden alusta lähtien Kalevi Sorsa -säätiön www-sivuilta. Lämpimästi tervetuloa!

Pyydämme kiinnostuneita akkreditoitumaan osoitteeseen antti.alaja@sorsafoundation.fi, 040 1952 041Kalevi Sorsa -säätiö on sosiaalidemokraattinen ajatuspaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs