Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kuntatyönantajille neuvottelutulos kaikilla sopimusaloilla, myös lääkärit ja opettajat mukana

KT Kuntatyönantajat

Kuntatyönantajille neuvottelutulos kaikilla sopimusaloilla, myös lääkärit ja opettajat mukana

Tiedote.
Julkaistu: 25.10.2013 klo 13:14
Julkaisija: KT Kuntatyönantajat

KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt ovat saavuttaneet työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaisen neuvottelutuloksen kaikista kunta-alan virka- ja työehtosopimuksista vuosille 2014–2016. KT:n valtuuskunta käsittelee kunta-alan neuvottelutulosta tänään perjantaina 25. lokakuuta klo 14.

Neuvottelutulokset syntyivät äsken vielä avoinna olleista aloista eli kunta-alan opettajien (OVTES) ja lääkäreiden (LS) sopimuksista.

Kunnallisesta yleisestä virka- ja työehtosopimuksesta (KVTES), teknisten (TS) ja tuntipalkkaisten sopimuksista (TTES) saavutettiin neuvottelutulos torstaina 24. lokakuuta. 

Kunta-alan sopimusten piirissä on 437 000 henkilöä. Neuvottelutuloksen mukaisten kunta-alan vuosien 2014–2016 virka- ja työehtosopimusten sopimuskausi alkaa 1. maaliskuuta 2014. Sopimukset ovat voimassa 31. tammikuuta 2017 saakka.

Lisätietoja:

työmarkkinajohtaja Markku Jalonen, puh. 040 54 777 10

KT Kuntatyönantajat on työmarkkinakeskusjärjestö, joka edustaa kuntia ja kuntayhtymiä työnantajina. KT neuvottelee ja sopii kunta-alan työ- ja virkaehtosopimukset. Se on keskeinen työelämän tuloksellisuuden ja laadun kehittäjä. Kunnissa ja kuntayhtymissä työskentelee 437 000 työntekijää ja viranhaltijaa. Kunta-alan palkkasumma henkilösivukuluineen on noin 22 miljardia euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs