Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kunta-alan tuoreet palkkatiedot KT:n nettisivuilla

KT Kuntatyönantajat

Kunta-alan tuoreet palkkatiedot KT:n nettisivuilla

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2011 klo 09:22
Julkaisija: KT Kuntatyönantajat

KT Kuntatyönantajat on koonnut nettisivuilleen paljon ajankohtaista tilastotietoa. Sieltä löydät lähes 1700 kunta-alan ammattinimikkeen keskiansiot tehtäväkohtaisista palkoista ja kokonaisansioista. Palkkatiedot ovat lokakuulta 2010, jolloin kunta-alan kokonaisansiot olivat keskimäärin 2 867 euroa/kk. Lokakuun 2010 jälkeen palkkoja on korotettu keskimäärin 2 %.

Ohjelmasta löytyvät kunkin nimikkeen keskimääräinen tehtäväkohtainen palkka ja kokonaisansio. Ammattinimikkeen kohdalta löytyy tieto, kuinka monta henkilöä kyseisellä nimikkeellä työskentelee ja kuinka paljon heistä on naisia. Tiedot ovat peräisin Tilastokeskuksen kunnista ja kuntayhtymistä keräämistä vuoden 2010 (lokakuu) palkkatiedoista. Tiedoissa ovat mukana ainoastaan kokoaikaiset ja päätoimiset kuukausipalkkaiset. Tietosuojan vuoksi mukana ovat vain ne ammattinimikkeet, joissa on vähintään seitsemän henkilöä.

Ohjelmasta näet myös, kuinka monta henkilöä nimikkeellä työskentelee sekä sukupuolijakauman sekä millä nimikkeillä kunkin tutkinnon suorittaneet kunnissa ja kuntayhtymissä työskentelevät.

Tiedot löytyvät KT Kuntatyönantajien nettisivuilta osoitteesta www.kuntatyonantajat.fi. Palkat, ammatit, tutkinnot -banneri löytyy sivun oikeasta alalaidasta.

Linkki:
Palkat, ammatit, tutkinnot >>

Tarjolla runsaasti ajankohtaista tilastotietoa

KT:n nettisivuilta löytyvät Tilastot-sivuilta (Ajankohtaista > Tilastot ja selvitykset) myös mm. viimeisimmät palkkatiedot kuntakoon mukaan sekä kaupungin- ja kunnanjohtajien palkat väkiluvun mukaan. Lisäksi sivuilta löytyy paljon tietoa kuntien ja kuntayhtymien henkilöstöstä, palkkausrakenteesta ja työvoimakustannuksista.

Linkki:
Tilastot-sivut >>


Lisätietoja:  
johtava työmarkkinatutkija Anne Hotti, puhelin 09 771 2324, 050 527 1092
työmarkkina-asiamies Hannu Freund, puhelin 771 2024, 050 572 6209
www.kuntatyonantajat.fi

KT Kuntatyönantajat on kuntatyönantajien etujärjestö, joka edustaa Suomen kaikkia kuntia ja kuntayhtymiä. KT neuvottelee ja sopii kunta-alan työ- ja virkaehtosopimukset. Se on keskeinen työelämän tuloksellisuuden ja laadun kehittäjä. Kunnissa ja kuntayhtymissä työskentelee 434 000 työntekijää ja viranhaltijaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs