Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kuluttajakaupan verkkoratkaisuista apua suomalaisen meriteollisuuden vientiponnisteluihin

SHIPSU

Kuluttajakaupan verkkoratkaisuista apua suomalaisen meriteollisuuden vientiponnisteluihin

Tiedote.
Julkaistu: 21.08.2013 klo 15:09
Julkaisija: SHIPSU

Kuluttajakaupankäynnissä vakiinnuttaneet sähköiset kauppapaikkaratkaisut ovat hivuttautuneet nyt myös B2B-puolelle – keskittyen joko selkeästi rajattuun kohderyhmään tai laaja-alaisesti kaikkea kaikille. Suomalaislähtöinen SHIPSU –verkkopalvelu on valinnut kohdennetun mallin ja on julkaissut laivanrakennuksen ja –operoinnin alalle suunnatun kauppapaikan.

Suomalaiselle meriklusterille kustannussäästöjen tavoittelu on hintakilpailussa pysymisen kannalta tärkeää. Vallitsevassa markkinatilanteessa uudet metodit ovat kenties tärkeämpää kuin koskaan.  Avoin kauppapaikka tarjoaa informaatiota, jota ennen ei ole ollut saatavilla ja avoimuus karsii ylimääräisiä kustannuksia.

Verkkopohjaiset kauppapaikkaratkaisut tarjoavat tähän apua tehostaen hankintojen ja myynnin resurssien hyötykäyttöä ja mahdollistaen entistä aidomman vapaan kaupan hinnoittelun sekä poistaen hintoja nostavia välikäsiä kaupankäynnistä. Täten sekä toimittajat saavat paremman myyntihinnan että ostajat ostavat halvemmalla. Kuluttajat ovat ensikädessä jo hyväksyneet yleiseen käyttöön sähköiset kauppapaikat, mutta yritysten välisessä käytössä tämä on vielä vähäistä.

Kyseisiä meritollisuuden käyttöön osoitettuja verkkopohjaisia ratkaisuja on vuodesta 2012 alkaen kehittänyt SHIPSU, joka tuo kansainväliset ostajat ja myyjät samalle kauppapaikalle. Palvelun tarjoaminen on aloitettu Suomesta ja sen toivotaankin toimivan kulkuväylänä suomalaisille alan pk-yrityksille saada jatkossakin jalansijaa myös muissa maissa toimivien laivanrakentajien tarpeiden tyydyttämiseen.

 Veturiyrityksenä toimiva telakkatoiminta hyötyy avoimuudesta ja toisaalta telakallekin on tärkeää, että alihankkijaverkosto pysyy elinkelpoisena ja kykenee palvelemaan sen tarpeita kustannustehokkaasti. 

Liitetiedostot

Globaaleille markkinoille Suomesta

SHIPSU verkkopalvelu on Internetissä toimiva nk. verkkopalvelu, joka on kehitetty Suomessa ja se tuo maailmanlaajuisen ratkaisun tämän erikoistoimialan tarpeisiin. SHIPSU -verkkopalvelun päätarkoitus on lisätä ja parantaa meriteollisuusyritysten tunnettavuutta ja mahdollisuuksia tehdä kauppaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla. Verkkopalveluun voi tutustua osoitteessa www.SHIPSU.com 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs