Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kouvolan Terveystalon uusi yksikönjohtaja metsäalalta

Terveystalo

Kouvolan Terveystalon uusi yksikönjohtaja metsäalalta

Nimitys.
Julkaistu: 14.02.2012 klo 10:35
Julkaisija: Terveystalo

Kauppatieteiden maisteri Anu Neuvonen on nimitetty Terveystalo Kouvolan yksikönjohtajaksi 1.2.2012 alkaen. Neuvonen siirtyy Terveystaloon Stora Enso Oyj:n työsuhdepäällikön tehtävistä. Stora Ensolla hän on aiemmin työskennellyt myös rekrytointipäällikkönä sekä henkilöstönkehittämispäällikkönä.

- Uskon kokemuksestani erilaisista henkilöstö-, muutos- ja kehitysprojekteista olevan hyötyä yksikönjohtajan tehtävässä. Aiemmissa tehtävissäni olen työskennellyt myös työterveyshuollon parissa. Työterveyden ymmärrys asiakkaan näkökulmasta on keskeistä, Anu Neuvonen kuvaa.

- Anu Neuvosella on pitkä kokemus kehityshankkeista ja henkilöstön johtamisesta, mutta hänen vahvuutensa on myös liiketoiminnan tuntemisessa ja osaamisessa. Ulkopuolelta tuleva näkee toimintamme tuorein silmin ja tuo tekemiseen uusia ideoita, yksikönjohtajan tehtävää aiemmin aluejohtajan toimensa ohella hoitanut Kaakkois-Suomen aluejohtaja Heli Koskinen kertoo.

Terveydenhuoltoalassa ja uudessa työtehtävässä Neuvosta kiinnostivat toimintakentän monipuolisuus sekä uudenlaiset haasteet. Myös ammattitaitoisten asiantuntijoiden kanssa työskentely ja asiantuntijoiden johtaminen motivoivat.

Panostukset henkilöstön ja asiakkaiden hyvinvointiin

Anu Neuvonen pitää uudessa tehtävässään tärkeänä lääkärikeskuksen asiantuntijahenkilöstön ammatillista osaamisen jatkuvaa kehittämistä sekä hyvinvointia. Hän uskoo näillä olevan tärkeä rooli myös Terveystalon työnantajamaineen vahvistamisessa, millä vastataan kovenevaan kilpailuun hyvästä työvoimasta. Kehitystyön tärkeimmät tavoitteet ovat taata asiakkaille nopeasti saatavilla olevaa palvelua ja työntekijöille motivoiva työympäristö myös jatkossa.

- Kouvolan Terveystalo on hyvässä kunnossa. Tehtäväni on jatkaa toiminnan kehittämistä kohti yhä parempia tuloksia ja  tuottavuutta.  Haluan, että Terveystalo tulee olemaan alueemme halutuin työpaikka, Neuvonen kiteyttää ja jatkaa:

- Hyvän esimiestyön ja johtamisen avulla saadaan sitoutuneita työntekijöitä, uskollisia asiakkaita sekä hyvinvoiva työympäristö.

Anu Neuvosen johtama Terveystalo Kouvola on monipuolinen lääkärikeskus-sairaala, johon sisältyvät kaikki yleis- ja erikoislääkäripalvelut, leikkaukset ja toimenpiteet, työterveyspalvelut sekä uusinta teknologiaa hyödyntävät kuvantamispalvelut ja oma laboratorio.

Lisätietoja:
Terveystalo Kouvola, yksikönjohtaja Anu Neuvonen, p. 050 566 8196 tai anu.neuvonen@terveystalo.com
Terveystalo, Kaakkois-Suomen aluejohtaja Heli Koskinen, p.040 544 8392 tai heli.koskinen@terveystalo.com

Liitetiedostot

Terveystalo toimii Kaakkois-Suomessa 11 paikkakunnalla, 21 toimipaikassa ja työllistää alueella 300 työsuhteista sekä yli 250 ammatinharjoittajaa. Valtakunnallisesti Terveystalo työllistää reilut 6 000 terveydenhuollon ammattilaista. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs