Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kotkan-Haminan seudun nuorimmat yrittäjät esittäytyvät NY-aluemessuilla Kotkassa 19.2.2015

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun nuorimmat yrittäjät esittäytyvät NY-aluemessuilla Kotkassa 19.2.2015

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2015 klo 07:11
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

NY-aluemessuilla Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan osallistuvat nuoret esittelevät NY-yritystensä toimintaa ja palveluja sekä myyvät yritystensä tuotteita. NY-aluemessuilla pääsee tutustumaan Vehkalahden koulun, Kotka Svenska Samskolan, Karhulan lukion ja Ekamin opiskelijoiden perustamiin harjoitusyrityksiin sekä niiden tuotteisiin ja palveluihin.

Messut järjestetään kauppakeskus Pasaatissa 19.2. klo 13-17

Yritysesittelyjen osalta messut käynnistyvät Etelä-Kymenlaakson ammattiopistolla, Kotekon auditoriossa klo 9–11.30 ja klo 13–17 väliseksi ajaksi messuständit pystytetään kauppakeskus Pasaatiin.

NY-aluemessut toimii myös kilpailuna, jossa liike-elämän edustajista koottu tuomaristo arvioi mm. NY-yrittäjien messuesiintymistä, ständejä, parasta tuotetta/palvelua. Parhaille NY-yrityksille sekä peruskoulun että toisen asteen sarjoista on palkinnoksi luvassa messupaikka NY Uskalla Yrittää -finaaliin Helsinkiin.

NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelma on suunnattu 9.-luokkalaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella lukuvuoden ajan harjoitusyrityksen pyörittämistä ja oppia samalla yrittäjyydestä.

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen!

Lisätietoja:

Maarit Koverola
YES Kotka-Hamina/Cursor Oy
p. 040 190 2545

Yrittäjyyskasvatus virtaa Kaakossa - ihmisissä ja organisaatioissa, sanoissa ja teoissa!

http://kotka-hamina.yes-keskus.fi/ 

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs