Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kotkan-Haminan seudun asukkailla on mahdollisuus kertoa mielipiteensä strategiseen yleiskaavatyöhön liittyvästä Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun asukkailla on mahdollisuus kertoa mielipiteensä strategiseen yleiskaavatyöhön liittyvästä Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 05:00
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun kunnat työstävät parhaillaan Seudun strategista yleiskaavaa. Kyseiseen työhön liittyy niin kutsuttu Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS), jonka tarkoitus on kertoa, miksi strategista yleiskaavaa laaditaan, miten suunnitteluprosessi etenee ja missä vaiheissa siihen on mahdollista osallistua.

Seutuvaltuusto hyväksyi OAS:n kuntien käsiteltäväksi 15.12.2015, ja tammikuussa kuntien lautakunnat hyväksyivät OAS:n julkistamisen. Näiden virallisten päätösten perusteella OAS on MRL 63§ mukaisesti nähtävillä 1.2.-11.3.2016 Kotkan-Haminan seudun kunnissa ja verkkosivulla www.kotkahamina.fi/vaikuta.

Kunnissa OAS on nähtävillä seuraavissa paikoissa:

Pyhtään kunnanviraston teknisellä osastolla (Siltakyläntie 175), Kotkan kaupungintalon kaavoitustoimistossa (Kustaankatu 2), Haminan kaupungintalon asiakaspalvelussa (Puistokatu 2) sekä Virolahden ja Miehikkälän kunnan osalta Virolahden kunnan teknisessä toimistossa (Opintie 2B).

Mielipiteet OAS:sta voi lähettää jonkin em. kunnan kirjaamoon tai käydä kirjoittamassa ne verkkosivulta (www.kotkahamina.fi/vaikuta) löytyvän linkin kautta ennen 11.3.2016. Pyydämme otsikoimaan kirjaamoon jätettävän mielipiteen ”Seudun yleiskaava”.

Seudun strategisen yleiskaavan työstäminen pohjautuu seutuvaliokunnan, seutuvaltuuston ja kuntien määrittämiin tavoitteisiin vuodelta 2013, kun seudullinen yleiskaavaprosessi päätettiin käynnistää. Tavoitteita on tarkistettu yleiskaavoituksen käynnistyttyä vuonna 2015 muun muassa viranomaisilta ja kunnista saadun palautteen perusteella.

Lisätietoja:

Kotkan kaupunki/Pauli Korkiakoski, gsm 040 620 8620, pauli.korkiakoski@kotka.fi

Haminan kaupunki/Vesa Pohjola, gsm 040 556 4260,  vesa.pohjola@hamina.fi

Pyhtään kunta/Pirjo Kopra, gsm 040 832 1321, pirjo.kopra@pyhtaa.fi

Virolahden ja Miehikkälän kunnat/Markku Uski, gsm 050 389 2150, markku.uski@virolahti.fi

Cursor Oy/Toomas Lybeck, gsm 040 190 2571, toomas.lybeck@cursor.fi

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs