Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kopijyvä ja DMP yhdistyivät – Suomen vahvin graafisen alan yritys syntyi

Grano

Kopijyvä ja DMP yhdistyivät – Suomen vahvin graafisen alan yritys syntyi

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2014 klo 09:45
Julkaisija: Grano

Kopijyvä Oy ja DMP-Digital Media Partners Oy yhdistyivät ja toimivat 1.6.2014 alkaen nimellä Grano Oy. DMP fuusioitui Kopijyvään, ja samalla syntyi Suomen suurin ja vahvin graafisen alan yritys. Sen liikevaihto on 58 Meur, se työllistää 450 henkilöä ja toimii 12 paikkakunnalla.

“Yhdistyminen on luonnollinen askel kohti alamme markkinajohtajuutta. Omistuspohjamme on ollut sama vuoden 2012 lopusta alkaen, ja nyt on juuri oikea aika lyödä hynttyyt yhteen ihan virallisesti”, Granon toimitusjohtaja Heimo Viinanen sanoo.

“Graafinen ala on ollut murroksessa jo pitkään. Enää ei riitä, että teemme mitä pyydetään. Meidän pitää pystyä vastaamaan asiakkaan tarpeisiin entistä paremmin ja kyetä tuottamaan heille hyötyä tuotteillamme ja osaamisellamme”, Granon varatoimitusjohtaja Jyrki Narinen toteaa.

Granon volyymi on Suomen mittakaavassa poikkeuksellinen. Grano painaa päivässä yli miljoona A4-kokoista arkkia, joka muodostaa vuodessa 25 km korkean pinon. Omat lähetit kuljettavat joka päivä yli 1000 lähetystä asiakkaillemme. Piirustuksia ja julisteita tulostetaan yli 30 000 kappaletta eli kolme jalkapallokentällistä päivässä.

“On erinomainen asia, että koko konsernimme palvelut ovat nyt saatavissa yhden oven periaatteella eri puolilla Suomea. Näin pystymme palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaitamme entistäkin paremmin. Haluamme olla valtakunnallisesti paikallinen myös jatkossa” Viinanen päättää.

Grano Oy on osa Panostaja-konsernia.


Kuvia ja Granon logo:

http://grano.digtator.fi:80/public/3a1ece07302E.aspx

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Heimo Viinanen, 0400 649 510, heimo.viinanen@grano.fi

Varatoimitusjohtaja Jyrki Narinen, 040 5107 079, jyrki.narinen@grano.fi

www.grano.fi

www.panostaja.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs