Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Koodiviidakko Oy:lta uusi tuotekokonaisuus pörssiyhtiöiden viestintään

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Oy:lta uusi tuotekokonaisuus pörssiyhtiöiden viestintään

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2016 klo 08:00
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Markkinointi- ja viestintäalan ohjelmistoyritys Koodiviidakko Oy julkaisee uuden sijoittajaviestinnän tuotekokonaisuuden suomalaisille pörssiyhtiöille. Kokonaisuus on laajuudessaan ainutlaatuinen, sillä sen avulla yritykset voivat hoitaa pörssi- ja lehdistötiedottamisen, verkkomedian ja sosiaalisen median seurannan sekä uutishuoneen ja verkkovuosikertomuksen toteuttamisen yhden toimijan kautta. 

”Yritysten viestintää ja markkinointia hoidetaan nykypäivänä yhä useamman eri teknologian avulla. Uusien ohjelmien ja työkalujen jatkuva omaksuminen koetaan siksi monessa yrityksessä jatkuvana haasteena. Sijoittajaviestinnän kokonaisuuden avulla pyrimme helpottamaan pörssiyhtiöiden arkea: me tarjoamme paketin, jossa eri viestintätyökalut toimivat saumattomasti yhteen ja täydentävät toisiaan. Asiakkaidemme ei tarvitse käyttää aikaa jokapäiväiseen teknologiaviidakkoon, sillä he saavat kaiken tarvittavan asiakaspalvelusta tekniseen tukeen saman katon alta”, kertoo Koodiviidakko Oy:n PR Cloud -liiketoimintayksikön johtaja Riina Manner.

Koodiviidakko Oy:ssa on jo vuosien ajan panostettu monipuolisen markkinoinnin ja viestinnän tuotekokonaisuuden kehittämiseen. Yrityksen työkaluperhe on suunniteltu niin, että se ottaa huomioon digitaalisen asiakaspolun eri vaiheet. ”Tuotteidemme avulla yritykset voivat tavoittaa ostajat, asiakkaat sekä muut sidosryhmät eri viestintäkeinoja ja -kanavia hyödyntäen. Emme tarjoa asiakkaidemme käyttöön pelkästään yksittäisiä työkaluja vaan kokonaisuutta, jonka avulla he voivat hallita markkinointiaan ja viestintäänsä”, jatkaa Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtaja Samuli Tursas.

Lue lisää sijoittajaviestinnän kokonaisuudesta täältä

Katso verkkosivuiltamme, miten Koodiviidakon tuotteet asettuvat digitaaliselle asiakaspolulle. 

Lisätietoja:

Samuli Tursas, toimitusjohtaja, +358 40 513 5890, samuli.tursas@viidakko.fi
Riina Manner, PR Cloud johtaja, +358 40 528 2670, riina.manner@viidakko.fi

www.prcloud.fi
www.viidakko.fi

 

Liitetiedostot

Koodiviidakko Oy on Suomen johtava digitaalisiin markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluihin erikoistunut yritys. Koodiviidakolla on yli 3000 asiakasta, joihin kuuluvat muun muassa Bosch, Land Rover, Lapland Hotels, Mazda, Halti ja Stockmann. Valtaosa yhtiön reilusta 150 työntekijästä toimii yhtiön pääkonttorilla Oulussa.

Koodiviidakko sai valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2012. Lisäksi yhtiö on sijoittunut teknologiayritysten kasvua mittaavalle Deloitte Technology Fast 50 -listalle jo kuutena vuotena peräkkäin. Liana Technologies -brändillä toimivat yhtiön toimistot ovat Dubaissa, Pariisissa, Berliinissä, Hampurissa, Hongkongissa ja Tukholmassa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs