Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Koodiviidakko Oy:lle valtakunnallinen yrittäjäpalkinto

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Oy:lle valtakunnallinen yrittäjäpalkinto

Tiedote.
Julkaistu: 20.10.2012 klo 20:00
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Oululainen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalvelujen tuottamiseen ja myyntiin erikoistunut Koodiviidakko Oy on saanut vuoden 2012 valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon. Yritys on web-pohjaisten markkinoinnin ja viestinnän työkalujen tarjoajana kehittynyt markkinoiden johtavaksi taloksi Suomessa.

Palkinnon myönsi Suomen Yrittäjät vuoden valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Oulussa 20. lokakuuta 2012. Palkinnon ottivat vastaan yhtiön puolesta toimitusjohtaja Samuli Tursas ja hallituksen puheenjohtaja Paavo Vasala, jotka ovat yrityksen perustajaosakkaita. Muut perustajaosakkaat ovat Juha-Mikko Ahonen ja Jussi Vasala.

Oululaisen Koodiviidakko Oy:n saama vuoden 2012 valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on tunnustus digitaalisen aikakauden yritystoiminnalle, jolla luodaan uutta liiketoimintaa ja työtä sekä lisäarvoa asiakkaille. Yritys uskoo kasvun jatkuvan vahvana. Markkinoinnin, viestinnän ja kaupankäynnin siirtyminen yhä voimakkaammin verkkoon lisää yhtiön palveluiden tuotantoa lähivuosina.

Koodiviidakko on aloittanut toimintansa vuoden 2005 alussa neljän perustajaosakkaan muodostaman tiimin ideoimana. He oivalsivat, että markkinointiviestintä siirtyy voimakkaasti verkkoon, mihin tarvitaan edistyksellisiä ja helppokäyttöisiä ohjelmistoja, joissa on käyttäjän eli viestinnän ammattilaisen tarpeet otettu huomioon.

Yritys on kasvanut yli 50 hengen yritykseksi, jonka liikevaihto tänä vuonna tulee olemaan noin 3,2 miljoonaa euroa. Yhtiö on taloudellisesti vahva, velaton ja kannattava.

Yrityksen pilvipalvelupohjaisia tuotteita ovat Sivuviidakko™ –julkaisujärjestelmä, joka on suunniteltu modernien verkkosivujen tuotantoon ja ylläpitoon sekä Postiviidakko™ –sähköpostimarkkinointityökalu. Kolmas keskeinen tuote on ViidakkoStore™ verkkokauppa-alusta, johon markkinointityökalut on liitetty.

Yhtiön asiakkaita on noin tuhat. Niiden joukossa on tunnettuja suomalaisia tahoja, mm. Lappset Group, Jääkiekon SM-Liiga, Erätukku, Tieto Oyj ja Kalevala Koru.

Yhtiön kasvusuunnitelmissa on viennin kehittäminen siten, että palvelu laajennetaan käytettäväksi eri maissa niiden omalla kielellään. Palveluiden vienti on aloitettu Venäjälle onnistuneesti tämän vuoden aikana.

 

Lisätietoja:

Koodiviidakko Oy

Toimitusjohtaja Samuli Tursas

Samuli.tursas@koodiviidakko.fi

Puh. 040 5135890

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs