Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Koodiviidakko Oy on ostanut Innoctus Oy:n liiketoiminnan

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Oy on ostanut Innoctus Oy:n liiketoiminnan

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2013 klo 09:11
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Oy osti espoolaisen Innoctus Oy:n koko liiketoiminnan 1.6.2013. Innoctus Oy on vuonna 2002 perustettu Internet-palveluja tuottava yritys, jonka tuotteita ovat InnoJulkaisu julkaisujärjestelmä ja InnoKirje uutiskirjetyökalu. Koodiviidakko on kaupan seurauksena Suomen markkinajohtaja.

Innoctuksen liikevaihto viimeksi päättyneellä tilikaudella oli 0.72M€ euroa ja tärkeimpiä asiakkaita Elinkeinoelämän Keskusliitto EK, Maa- ja metsätalousministeriö, Alko ja Svea Rahoitus.

Toiminta Innoctuksen asiakkaiden kanssa tulee jatkumaan entisellään. Koodiviidakon ja Innoctuksen toimintojen yhdistyminen tuo asiakkaille lisäarvoa tuote- ja palveluvalikoiman laajentuessa.

Innoctus Oy:n koko henkilökunta siirtyy Koodiviidakko Oy:lle, joka työllistää entuudestaan 65 työntekijää kolmella eri paikkakunnalla. Yhtiön kotipaikka on Oulu.

"Omat tuotteemme olivat vanhenemassa ja Koodiviidakon uudenaikaiset välineet tuovat asiakkaillemme hyvän jatkumon digitaaliseen markkinointiin", kertoo Innoctus Oy:n toimitusjohtaja Markku Toivanen. "Yhdistämällä Koodiviidakon tekniikan ja Innoctuksen osaavan henkilökunnan pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin", kommentoi Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtaja Samuli Tursas. 

"Kauppa tukee kasvutavoitteitamme olla Suomen johtava digitaalisen markkinoinnin teknologiatoimittaja", Tursas jatkaa.

Koodiviidakko Oy on vuonna 2005 perustettu digitaalisen viestintään erikoistunut ohjelmistoyritys, joka on avainhenkilöidensä kokonaan omistama. Yrityksen liikevaihto vuonna 2012 oli 3,43M€.

Koodiviidakko Oy:n pilvipalvelupohjaiset tuotteet ovat käytössä yli tuhannella yrityksellä ja usealla valtionhallinnon organisaatiolla. Koodiviidakon tuotteita käytetään 29:ssä eri maassa, useilla eri kielillä. Koodiviidakon tavoitteena on voimakkaasti laajentaa liiketoimintaansa kansainvälisesti lähitulevaisuudessa.

Yrityksen pilvipalvelupohjaisia tuotteita ovat Sivuviidakko™ –julkaisujärjestelmä, joka on suunniteltu modernien mobiiliystävällisten verkkosivujen tuotantoon ja ylläpitoon sekä Postiviidakko™ –sähköpostimarkkinointityökalu. Kolmas keskeinen tuote on ViidakkoStore™ verkkokauppa-alusta, johon markkinointityökalut on liitetty.

Koodiviidakko Oy oli Deloitten vuoden 2012 Technology Fast 50 listalla sijalla 13. Yhtiön liikevaihdon kasvuprosentti Deloitten listauksen mukaan oli 554 prosenttia. Koodiviidakko palkittiin viime syksynä vuoden 2012 valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla.

 

Lisätietoja:

 

Samuli Tursas

Toimitusjohtaja

Koodiviidakko Oy

p. +358 40 513 5890

 

 

Markku Toivanen

Toimitusjohtaja

Innoctus Oy

p. +358 50 050 0636

 

Koodiviidakko Oy on vuonna 2005 perustettu digitaalisen viestintään erikoistunut ohjelmistoyritys, joka on avainhenkilöidensä kokonaan omistama. Yrityksen liikevaihto vuonna 2012 oli 3,43M€.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs