Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Koodiviidakko nousi oululaisten kasvuyritysten kärkeen

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko nousi oululaisten kasvuyritysten kärkeen

Julkaistu: 18.11.2010 klo 13:27
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Oululainen web-teknologiaan ja SaaS-ohjelmistopalveluihin erikoistunut Koodiviidakko Oy on päässyt Deloitten teknologia-alan kasvuyritysten listalle sijalle 15. Koodiviidakko Oy on Oulun nopeimmin kasvava teknologiayritys tällä hetkellä.

Oululainen web-teknologiaan ja SaaS-ohjelmistopalveluihin erikoistunut Koodiviidakko Oy on päässyt Deloitten teknologia-alan kasvuyritysten listalle sijalle 15. Koodiviidakko Oy on Oulun nopeimmin kasvava teknologiayritys tällä hetkellä.

Koodiviidakko Oy on perustettu vuonna 2005. Perustajat, Samuli Tursas, Jussi Vasala, Juha-Mikko Ahonen ja Paavo Vasala ovat työskennelleet jo useita vuosia yhteisessä tiimissä ennen Koodiviidakon aloittamista. Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtajana toimii Samuli Tursas ja hallituksen puheenjohtajana Paavo Vasala, jolla on jo yli 25 vuoden kokemus viestintä- ja internetalan yritystoiminnasta.

Yritys määrittelee itsensä SaaS-palveluyhtiöksi (Software as a Service). Se suunnittelee ja tuottaa yritysten ja yhteisöjen käyttöön viestintään ja markkinointiin tarkoitettuja ohjelmistoja, joilla asiakasyritykset voivat mm. helposti ylläpitää omia verkkosivujaan, verkkokauppaa tai tehdä online-markkinointia. Koodiviidakko on Suomen merkittävimpiä sähköpostimarkkinoinnin ratkaisuihin erikoistuneita yrityksiä Postiviidakko-tuotteellaan sekä Suomen nopeimmin kasvava verkkokauppatoimittaja.

 
Yrityksen kehittämät ratkaisut perustuvat asiakaslähtöisyyteen ja käyttäjäystävällisyyteen, mikä on tuonut sille merkittävän aseman erityisesti pääkaupunkiseudulla. Yrityksen päätoimipaikka on Oulussa, jossa tehdään myös kaikki tuotekehitys. Yhtiön työntekijäkunta on kasvanut ripeästi.

 
Koodiviidakko Oy on perustajiensa omistama kasvuyritys, joka etenee myyntituloillaan kannattavasti velattomana. Yhtiön liikevaihto tänä vuonna tulee olemaan noin 1,5 miljoonaa euroa. Yrityksen kasvuvauhti on noin 50 prosenttia vuodessa.

Uusien ohjelmistopalveluiden tuottaminen alati laajenevilla internet-markkinoilla tuo yritykselle merkittäviä mahdollisuuksia kansainvälistymisen vauhdittamiseen. Asiakkaita yrityksellä on jo mm. Venäjällä ja Ruotsissa. Yritys laajentaa kansainvälistä myyntiverkostoaan parhaillaan.

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa etsittiin jo kuudennen kerran Suomen nopeimmin kasvaneet teknologiayritykset. Listauksessa kasvun mittarina käytettiin liikevaihdon kasvua viimeisen viiden vuoden ajalta. Suomen listauksessa menestyneet yritykset osallistuvat automaattisesti myös Deloitten EMEA Fast 500 -listaukseen, jossa palkitaan EMEA-alueen (Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka) nopeimmin kasvavat teknologiayritykset. EMEA-listaus julkistetaan 26. marraskuuta.

Alustavien tietojen mukaan suomalaismenestys myös EMEA-alueen vertailussa vaikuttaisi erinomaiselta. 

Technology Fast 50 -ohjelma kuuluu Deloitten globaaliin teknologia, media, tietoliikenne (TMT) -toimialaryhmään. Deloitte on etsinyt nopeimmin kasvavia teknologiayrityksiä kansainvälisesti jo vuodesta 1995. Suomen ohella useat maat järjestävät omia paikallisia ohjelmia

Kasvuyritysten luettelo:
http://www.deloitte.com/view/fi_FI/fi/ajankohtaista/technology_fast_50500/b1e1c7e8a195c210VgnVCM3000001c56f00aRCRD.htm

 
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Samuli Tursas, Koodiviidakko Oy p. 040 513 5890
samuli.tursas@viidakko.fi
www.koodiviidakko.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs