Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Koodiviidakko jälleen Oulun seudun nopeimmin kasvava teknologiayritys

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko jälleen Oulun seudun nopeimmin kasvava teknologiayritys

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2011 klo 09:03
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Yritysviestinnän ohjelmistopalvelujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut Koodiviidakko Oy on Oulun seudun nopeimmin kasvava teknologiayritys Deloitten kasvuyritysten listalla. Koodiviidakko pitää ykkössijaa jo toista vuotta peräkkäin.

Koodiviidakko Oy on Deloitten listalla sijalla 11. Viime vuonna sijoitus oli 15. Yhtiön liikevaihdon kasvuprosentti Deloitten listauksen mukaan oli 890 prosenttia.

Koodiviidakko on kehittänyt internetpohjaiseen yritysviestintään oman Viidakko-tuoteperheensä. SaaS-mallia käyttävät tuotteet ovat nopeasti saavuttaneet vankan aseman yritysten viestinnässä ja markkinoinnissa. Sähköpostimarkkinointiin kehitetty Postiviidakko-ohjelmisto on noussut markkinajohtajaksi Suomessa. Yhtiön asiakkaina on mm. noin 20 pörssiyritystä ja lukuisia johtavia julkishallinnon organisaatioita sekä satoja muita yrityksiä ja yhteisöjä.

Yrityksen asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla. Myös vienti Venäjälle on käynnistynyt.

Koodiviidakon osaaminen rakentuu pitkäaikaiseen internet-viestinnän yritystoimintaan, joka aloitettiin vuonna 1997. Koodiviidakko Oy perustettiin vuonna 2005 STT:n ostettua silloisen oululaisen Pressi.com -liiketoiminnan.

Koodiviidakon alkurahoitus on hoidettu yksityisin voimin ja tällä hetkellä rahoittaa toimintansa tulorahoituksella. Yhtiö on perustajaosakkaiden omistuksessa. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Samuli Tursas ja hallituksen puheenjohtajana Paavo Vasala. Muut osakkaat ovat Jussi Vasala ja Juha-Mikko Ahonen.

 

Lisätietoja:

Samuli Tursas, toimitusjohtaja

pst@viidakko.fi

p. 040 5135890

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs