Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Koodiviidakko Euroopan kärkeä

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Euroopan kärkeä

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 07:00
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Suomen johtava markkinoinnin pilvipalveluiden tarjoaja Koodiviidakko Oy jatkaa menestystään Euroopassa. 

Oululainen Koodiviidakko Oy on valittu jo toistamiseen mitalisijoille European Business Awards -kilpailussa. Yritys on kansallisten mestareiden joukossa Customer Focus -kategoriassa, jossa menestyminen on edellyttänyt tuotteiden ja palvelujen asiakaskeskeisyyttä sekä korkeaa laatua.

Menestystä selittää yrityksen jatkuva kasvu sekä voimakas tuotekehitys. "Olemme keskittyneet markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluiden kehittämiseen teknisesti ja toiminnallisesti maailman parhaiksi. Asiakkaamme ovat meidät tästä työstä palkinneet ostamalla jatkuvasti lisää. Moni asiakkaistamme on löytänyt meidät toisen tyytyväisen asiakkaan suosittelemana”, toimitusjohtaja Samuli Tursas kertoo.

Juryn päätökseen lienee osaltaan vaikuttanut myös Koodiviidakon voimakas kansainvälistyminen. Yritys on avannut viimeksi kuluneen vuoden aikana konttorit Moskovaan, Dubaihin, Berliiniin ja Pariisiin. ”Hong Kong on syksyllä vuorossa. Aasiasta tulee tilauksia ilahduttavasti, mikä kertoo Kiinan voimakkaasta kysynnästä tuotteitamme kohtaan”, Tursas kertoo.

Koodiviidakko Oy on vuonna 2005 perustettu markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluiden kehittämiseen ja myyntiin erikoistunut yrittäjäpohjalla toimiva yritys, joka pääkonttori on Oulussa. 

European Business Awards -kilpailu järjestetään nyt kahdeksatta kertaa, ja tänä vuonna mukana on ollut yli 24 000 organisaatiota 33:sta Euroopan maasta. Koodiviidakko Oy edustaa Suomea kansallisten mestarien joukossa ja jatkaa Euroopan parhaiden kanssa kohti kilpailun seuraavaa vaihetta. Seuraavassa vaiheessa tehdään videoesittely, joiden perusteella valitaan euroopanlaajuisesti Ruban d’Honneur -ehdokkaat. Videoiden julkaisuvaiheessa myös suuri yleisö pääsee äänestämään suosikkejaan.

Koodiviidakko on mukana kilpailussa kansainvälisellä Liana Technologies -brändinimellään.

Lisätietoa Koodiviidakko Oy:stä http://www.viidakko.fi

Lisätietoja European Business Awards-kilpailusta http://www.businessawardseurope.com

Suomen kansalliset mestarit http://www.businessawardseurope.com/national-champion/co/Finland

 

Lisätietoja:

Samuli Tursas, toimitusjohtaja

samuli.tursas@viidakko.fi

p. 040 5135890

Koodiviidakko Oy on digitaaliseen viestintään erikoistunut ohjelmistoyritys. Asiakkaamme tekevät markkinointia ja viestintää työkseen - meidän missiomme on tarjota heille parhaat mahdolliset työkalut Viidakko-tuoteperheen muodossa. Koodiviidakolla on satoja asiakkaita Suomessa ja Pohjoismaissa sekä Venäjällä. Koodiviidakko sai valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon v. 2012.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs