Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Konkreettista apua muutosvaiheessa oleville yrittäjille

Konkreettista apua muutosvaiheessa oleville yrittäjille

Tiedote.
Julkaistu: 14.11.2013 klo 20:49
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy on mukana Tampereen teknillisen yliopiston koordinoimassa hankkeessa, jonka tavoitteena on antaa työkaluja ja tukea yrityksille, joille strategian uudistaminen tai kehittäminen on ajankohtaista. 

Mukana on jo 17 yritystä eri toimialoilta Pirkanmaalta ja Porista. Joukossa on yrityksiä niin metalli- ja elintarviketeollisuudesta kuin palvelualaltakin. Pohjoissatakuntalaisille yrittäjille tarjotaan hankkeesta tietoa 20. marraskuuta PSKK Oy:n tiloissa järjestettävässä seminaarissa. Tilaisuus on kaikille avoin, mutta se palvelee erityisesti voimakkaiden kasvu- ja muutosvaiheen haasteiden parissa painivia yrityksiä.

– Käyn läpi kokemuksia toteutetuista pk-yritysten kehittämisprojekteista, niiden tuloksista ja hyödyistä. Toivon, että teen itseni helposti lähestyttäväksi ja innostan uusia yrityksiä mukaan hankkeeseen, projektitutkija Pentti Huttunen Tampereen teknillisestä yliopistosta kertoo.

Kutsu asiantuntija tehokkaalle yritysvierailulle

Hankkeessa selvitetään yrityksen toiminnan nykytila, toimintaympäristö ja tavoitteet, joiden pohjalta yritykselle laaditaan kehittämissuunnitelma tulevan toiminnan pohjaksi.

– Olen hankkeeseen mukaan lähtevän yrityksen käytettävissä kolme tiivistä ja työntäyteistä päivää. Teoreettisen lähestymisen sijaan haemme konkreettisia ratkaisuja yrityksen kehittämiseen. Tarkoituksena on löytää kriittiset kehittämistoimet, joiden avulla yritys menestyy, Huttunen kertoo.

Yritykselle laaditaan kehittämispäivistä loppuraportti, joka sisältää keskustelujen ja analyysien yhteenvedon toimenpidesuosituksineen.

– Kehittämispäivien jälkeen yrityksen edustajat voivat osallistua hankkeessa järjestettäviin seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin sekä saada tukea oman yrityksen ongelmien ratkaisemiseen, yritystoiminnan kehittämisen rajapinnassa 15 vuotta toiminut Pentti Huttunen lupaa.

Vuosina 2012–2014 toteutettava yrityslähtöinen hanke liittyy Euroopan sosiaalirahaston osittain rahoittamaan SOMESTRA-hankkeeseen.

Länsi-Suomen yritysten strategian kehittäminen -alueseminaari pohjoissatakuntalaisille yrittäjille järjestetään Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy:n tiloissa (Keskuskatu 51 b, Kankaanpää, 2. krs) keskiviikkona 20.11. klo 13–15.

Lisätietoja:
Pentti Huttunen, projektitutkija, Tampereen teknillinen yliopisto, puh. 040 198 1780, pentti.huttunen@tut.fi

Marko Rajamäki, toimitusjohtaja, Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy, puh. 040 717 7578, marko.rajamaki@pskk.fi

Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy on Kankaanpään, Jämijärven, Karvian, ja Siikaisten omistama elinkeinoyhtiö. PSKK Oy:n toiminta-ajatuksena on vahvistaa ja monipuolistaa seutukunnan elinkeinorakennetta sekä kehittää seudun kilpailukykyä ja parantaa elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä kansainvälistyvässä ympäristössä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs