Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » KONE Hissit Oy ostaa Megalock Oy:n, kasvattaen edelleen asemaansa automaattioviliiketoiminnassa ja People Flow -ratkaisujen toimittamisessa

KONE Hissit Oy

KONE Hissit Oy ostaa Megalock Oy:n, kasvattaen edelleen asemaansa automaattioviliiketoiminnassa ja People Flow -ratkaisujen toimittamisessa

Tiedote.
Julkaistu: 03.01.2014 klo 13:20
Julkaisija: KONE Hissit Oy

KONEen Suomen liiketoimintayksikkö KONE Hissit Oy on ostanut Megalock Oy:n 1.1.2014 toteutuneessa yrityskaupassa. Megalock Oy:n liiketoiminta on keskittynyt kiinteistöturvallisuutta ja kiinteistöjen toiminnallisuutta parantavien tuote- ja palveluratkaisujen toimittamiseen.

”Megalock Oy:n vahva ratkaisukeskeinen oviautomaatio-osaaminen yhdessä KONEen People Flow- ja kunnossapito-osaamisen kanssa mahdollistavat asiakaskohtaisten, laadukkaiden ratkaisujen tuottamisen asiakkaillemme” sanoo KONE Hissit Oy:n toimitusjohtaja Heikki Haasmaa.

"Saamme yritysoston myötä myös runsaasti osaamista KONEelle siirtyviltä taitavilta ja kokeneilta työntekijöiltä, ja toivotammekin heidät tervetulleeksi joukkoomme", Haasmaa lisää.

Lisätietoja:
Mika Rauhala, toimitusjohtaja, Megalock Oy, puh. +358 40 5702026
Heikki Haasmaa, toimitusjohtaja, KONE Hissit Oy, puh. +358 503047765
Anna Tiri, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, KONE Hissit Oy, puh +358 40 515 4264

KONE yrityksenä

KONE kuuluu alansa johtaviin yrityksiin ja tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä monipuolisia ratkaisuja niiden huoltoon ja modernisointiin. Eri asiakasryhmien tarpeiden ymmärtäminen on ohjannut yhtiön toimintaa jo sadan vuoden ajan. KONEen tavoitteena on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä.

www.kone.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs