Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kestävää bisnestä seudun yrityksille – cleantech-tapahtuma Kotkassa 21.4.

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kestävää bisnestä seudun yrityksille – cleantech-tapahtuma Kotkassa 21.4.

Kutsu.
Julkaistu: 15.04.2016 klo 12:40
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor ja Finpron Cleantech Finland-ohjelma järjestävät ajankohtaisen cleantech-seminaarin torstaina 21.4. Merikeskus Vellamossa.

Ilmastonmuutos ja digitalisaatio ovat aikamme merkittävimpiä ilmiöitä, jotka ovat yritystoiminnan kannalta koko ajan keskeisemmässä asemassa. Ilmiöihin liittyy myös miltei kaikkiin toimialoihin vaikuttavia liiketoimintamahdollisuuksia. 

Seminaarin tarkoituksena on katsoa yhdessä, miten seudun yritykset voivat hyödyntää puhtaaseen teknologiaan (cleantech) liittyviä mahdollisuuksia ja miten digitalisaatio on mullistanut teknologialiiketoimintaa. Seminaari tarjoaa kattavan katsauksen cleantech-sektorin toimijoiden näkemyksistä uudelle liiketoiminnalle.

Puhujina seminaarissa ovat mm. Jyri Häkämies ja Bruce Oreck. Päivän aikana kuullaan myös ajankohtaiset yrityscaset ABB:ltä ja Nuuka Solutions Oy:ltä. Tutkimus- ja kehitysnäkökulmaa päivään tuovat LUT, VTT ja ETLA. Iltapäivän ohjelmassa on verkostoitumista ja työpajoja. Tapahtumaan mukaan on ilmoittautunut yli 120 osallistujaa.

Liitteenä tapahtuman ohjelma.

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan!

Tiedustelut: 

Esa Partanen, asiantuntija, Cursor Oy, 040 190 2565, esa.partanen@cursor.fi

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs