Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Katja Syvärinen nimitetty Kreabin vuorovaikutusasiantuntijaksi 1.6.2015 lähtien

Kreab

Katja Syvärinen nimitetty Kreabin vuorovaikutusasiantuntijaksi 1.6.2015 lähtien

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2015 klo 09:39
Julkaisija: Kreab

Katja Syvärinen aloittaa viestintätoimisto Kreab Oy:ssä vuorovaikutusasiantuntijana 1.6.2015. Hänen tehtävänään on kehittää erityisesti julkisen sektorin kanssa tehtävää yhteistyötä.

Syvärisen erityisosaamiseen kuuluvat erilaiset dialogiset menetelmät ja osallistavat prosessit strategisen johtamisen tukena sekä asiakas- ja asukaslähtöinen kehittäminen. 

Syvärisen mukaan julkisen hallinnon suurena haasteena ja mahdollisuutena on pystyä tekemään niukkenevilla resursseilla parempaa tulosta ja tyytyväisempiä asiakkaita. Tähän Kreab pystyy jatkossa entistä vahvemmin tarjoamaan asiakkailleen yhdessä räätälöityjä ratkaisuja, jotka tuottavat mitattavia hyötyjä.

Katja Syvärinen on opiskellut puheviestintää Jyväskylän yliopistossa ja sen lisäksi mm. kaupunkimuotoilua Lahden muotoiluinstituutissa ja johtamista Aallon kauppakorkeakoulussa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus vaikuttamisesta politiikan eri tehtävissä kunta- ja maakuntahallinnosta kansanedustajana toimimiseen. Hän on työskennellyt ja toiminut pitkään asiantuntijana viestinnän ja vuorovaikutuksen parissa ministeriöiden ja kansalaisjärjestöjen tehtävissä ja viime vuodet toiminut Vantaan kaupungilla asukasosallisuuden edistämisen päällikkö- ja johtajatehtävissä.

Lisätietoja:

Mikael Jungner 050 554 1615
Katja Syvärinen 050 463 7673

Liitetiedostot

Vuonna 1970 perustettu Kreab on kasvanut kansainväliseksi viestintätoimistokonserniksi, jonka palveluksessa työskentelee 400 viestintäkonsulttia 25 maassa viidellä mantereella. Kreab auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan monimutkaisia yrityselämän, talouden ja politiikan viestintähaasteita sekä saavuttamaan strategiset tavoitteensa. Kreabin Suomen-yhtiö on erikoistunut yritys- ja talousviestintään sekä yhteiskuntasuhteisiin. Toimistossa työskentelee nyt parikymmentä viestinnän ammattilaista.
www.kreab.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs