Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Käsityökaluvalmistaja Kovalainen Oy automatisoi tuotantonsa HansaWorldin avulla

HansaWorld Finland Oy Ab

Käsityökaluvalmistaja Kovalainen Oy automatisoi tuotantonsa HansaWorldin avulla

Julkaistu: 30.11.2010 klo 10:42
Julkaisija: HansaWorld Finland Oy Ab

Pohjoismaiden ainoa käsityökalujen valmistaja, kajaanilainen Kovalainen Oy, ottaa HansaWorldin toiminnanohjauksen käyttöönsä vuoden 2011 alusta. Valinnassa painottuivat toiminnallisuus ja alustariippumattomuus sekä mobiilikäyttöön sopiva kevyt arkkitehtuuri.

Pohjoismaiden ainoa käsityökalujen valmistaja, kajaanilainen Kovalainen Oy, ottaa HansaWorldin toiminnanohjauksen käyttöönsä vuoden 2011 alusta. Valinnassa painottuivat toiminnallisuus ja alustariippumattomuus sekä mobiilikäyttöön sopiva kevyt arkkitehtuuri.

"HansaWorldin Enterprise on moderni ja tulevaisuuden kehitystyön kannalta turvallinen ratkaisu meille, sillä se sopii niin Linux-, Windows- kuin Macintosh-pohjaisiin alustoihin", hankkeesta vastaava Henri Kovalainen sanoo.

Aiempi järjestelmä on ollut käytössä jo kolmisenkymmentä vuotta, eikä se enää taipunut liiketoiminnan tarpeisiin. Työkalujen tuotantovaiheet ovat vaatineet tähän asti paljon manuaalista työtä muun muassa piensarjojen tuotannossa ja pakkaamisessa. Nyt valmistusprosessia saadaan automatisoitua sekä tuotannon- ja varastonhallinta yhtenäistettyä.

Uusi järjestelmä ratkaisee myös tuotehallinnan asiakas- ja kampanjakohtaisen hinnoittelun haasteet. Lisäksi käyttöön saadaan sähköinen laskutus ja varastokeräilyn kehittäminen asiakkaittain.

"Olemme ainoa pohjoismainen yritys, joka suunnittelee ja piirtää kaikki käsityökalut itse. Perinteet ja työkalustandardit määrittelevät, minkälaisia ammattikäyttöön suunniteltavien työkalujen tulee olla. Valmistuksen ostamme kuitenkin alihankintana Kaukoidästä, joten meille on tärkeää, että työkalujen dokumentaatio ja ohjeet kulkevat järjestelmässä työvaiheiden mukana", Henri Kovalainen toteaa.

HansaWorld Enterprise -toiminnanohjaus kattaa talous- ja materiaalihallinnon, tuotannon, tuotehallinnan ja hinnoittelun sekä asiakashallinnan. Kovalainen Oy harkitsee myös laajentavansa järjestelmää kenttämyyjien mobiilikäyttöön.

Kajaanilainen perheyritys Kovalainen Oy perustettiin vuonna 1955. Yritys valmistaa korkealaatuista Magnum-työkalumallistoa ammattikäyttöön. Tuotevalikoima palvelee teollisuuden, kunnossapidon ja rakentajan tarpeita. Magnum-käsityökalut ovat saatavana hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja:
Janne Karonsuo
International Partner Manager
puh. 040 089 9790
karonsuo (at) hansaworld.com

Henri Kovalainen
Kovalainen Oy
puh 040 068 3750
henri (at) kovalainen.fi

HansaWorld tarjoaa integroituja toiminnanohjaus- ja asiakkuudenhallintaratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille usealle toimialalle, muun muassa vähittäis- ja tukkukauppaan sekä vuokraus-, tuotanto- ja palvelualoille. HansaWorld-konserni työllistää noin 300 työntekijää maailmanlaajuisesti. Vuodesta 1990 yritys on toiminut Suomessa, jossa sillä on noin 10 000 asiakasta.

Kovalainen Oy on käsityökaluihin erikoistunut kajaanilainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1955. Työkaluvalikoima palvelee teollisuuden, kunnossapidon sekä rakentajan tarpeita. Magnum-käsityökalut ovat saatavana hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs