Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kameleonttikuluttajan hurmioituneet kasvot - kutsu julkistamistilaisuuteen!

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kameleonttikuluttajan hurmioituneet kasvot - kutsu julkistamistilaisuuteen!

Kutsu.
Julkaistu: 10.03.2015 klo 11:13
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kameleonttikuluttajan-kirjan julkistus Hotelli Tornin huipulla.

Aika: perjantai 13.3.2015 klo 14.00–15.30
Paikka: Hotelli Torni, Näköalakabinetti (12. krs), Helsinki

Arvoisa aikalainen ja oman aikamme tulenkantaja,

haluamme kutsua Sinut tuoreen esseekokoelman "Kameleonttikuluttajan paluu" julkistamistilaisuuteen Hotelli Tornin näköalakabinettiin. Samalla voimme ihailla upeita maisemia Itämeren tyttären yllä ja virittäytyä niin menneiden vuosikymmenten kuin oman aikamme tulenkantajatunnelmiin.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun julkaisema uutuuskirja on teemallista jatkoa vuonna 2003 ilmestyneelle Kameleonttikuluttaja 1 -julkaisulle. Esseiden keskiössä olivat tuolloin kameleonttikuluttaja sekä se nykyihmisen rooleja ja identiteettejä ohjaileva urbaani kulttuuri ja dynaaminen elämysteollisuus, jossa aikalainen liikkuu.

Nyt keskustelun piiriin tuodaan uusia, ajankohtaisia näkökulmia. Onhan maailma ympärillämme muuttunut reilun vuosikymmenen aikana muun muassa kansainvälisen politiikan, digitaalisen kulttuurin, uuden teknologian, mobiiliviestinnän ja sosiaalisen median ilmiökentän kannalta paljon.

Dosentti, kaksoistohtori Matti Itkonen (Jyväskylän yliopisto) tutkii kameleonttiminää suhteessa kulttuurihistoriallisen Suomen ilmiöihin. Graafisen suunnittelun yliopistonlehtori, tohtori Silja Nikula (Lapin yliopisto) kertoo ja piirtää pienen kalajutun. Professori Eero Tarasti (Helsingin yliopisto) kirjoittaa persialaisia kirjeitä. Tutkija-kirjailija, tohtori Sam Inkinen tarkastelee (post)modernia elämysyhteiskuntaa, mediakulttuuria, maailmankylää, kaupunkitiloja ja hospitality-alaa. Yliopettaja, tohtori V. A. Heikkinen (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu) käsittelee fragmentoituvaa ja kestävää kotimaan matkailua.

Kuvilla ja visuaalisella ilmeellä on merkittävä rooli tämän akateemisen antologian ja henkevään ilmaisuun pyrkivän sanataideteoksen kehkeytymisessä.

RSVP Vesa Heikkinen (email vesa.heikkinen@haaga-helia.fi, sms 040–578 1569) viimeistään keskiviikkona 11.3.

Lämpimästi tervetuloa!

Matti Itkonen & Vesa A. Heikkinen & Sam Inkinen
Teoksen toimittajat


PS. Hyvä Aikalainen, tule sinäkin kanssamme tapaamaan suomalaista maailmankansalaista, aikamatkaajaa ja kameleonttiminää. Lisätietoa teoksesta:
https://www.jyu.fi/ajankohtaista/arkisto/2015/02/tiedote-2015-02-19-11-55-57-352364

Kirjatilaukset Unigrafian verkkokaupasta:
http://kirjakauppa.unigrafia.fi/product_details.php?p=5159

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs