Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kaivosteollisuus ry: Yaran Teija Kankaanpää johtamaan Kaivosteollisuus ry:tä

Teknologiateollisuus ry

Kaivosteollisuus ry: Yaran Teija Kankaanpää johtamaan Kaivosteollisuus ry:tä

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2015 klo 16:55
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Kaivosteollisuuden edunvalvontajärjestö Kaivosteollisuus ry valitsi syyskokouksessaan 15.12. uuden hallituksen. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin tuotantopäällikkö Teija Kankaanpää Yara Suomi Oy:stä ja varapuheenjohtajaksi toimitusjohtaja Jukka Jokela AA Sakatti Mining Oy:stä.

Muut Kaivosteollisuus ry:n hallituksen jäsenet ovat liiketoimintajohtaja Tommi Halonen Forcit Oy Ab:stä, kaivoksen johtaja Jyrki Salmi Outokumpu Chrome Oy:stä, toimitusjohtaja Pekka Miettunen Tapojärvi Oy:stä sekä maanalaisten poralaitteiden tekninen johtaja Ulla Korsman-Kopra Sandvik Mining and Constructions’sta. Heistä Miettunen ja Korsman-Kopra ovat uusia hallituksessa.

– Heikko suhdannetilanne vaatii entistäkin enemmän toimenpiteitä. Tällaisia ovat esimerkiksi panostukset osaamiseen, työturvallisuuteen ja yhteiskuntavastuuseen, Kankaanpää sanoo.

Aikaisempi puheenjohtaja, toimitusjohtaja Markus Ekberg Endomines AB:stä jätti tehtävänsä tavanomaiseen tapaan kautensa päätyttyä.

– Kestävä kaivostoiminta on edistynyt merkittävästi parina viime vuotena, ja myös kaivosyhtiöt ovat panostaneet siihen voimakkaasti. Toinen merkittävä asia on pohjoismaisen ja eurooppalaisen yhteistyön tiivistyminen, Ekberg sanoo.

Lisätiedot:

Pekka Suomela
toiminnanjohtaja
Kaivosteollisuus ry
040 533 2848
pekka.suomela@teknologiateollisuus.fi

Kaivosteollisuus ry ajaa kaivos- ja mineraalialan, malminetsintäyhtiöiden sekä alan laite- ja teknologiavalmistajien etuja. Kaivosteollisuus ry edistää myös jäsentensä tietoa ympäristöstä ja työturvallisuudesta, organisoi tutkimusta sekä edustaa jäseniään kansainvälisissä järjestöissä. Yhdistyksessä on 45 jäsentä, joiden palveluksessa on yhteensä viisituhatta työntekijää.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs