Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kaakkois-Suomen yrittäjyyskasvatuksen strategia on valmis - julkistustilaisuus 13.11. klo 13 alkaen Lappeenrannassa

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kaakkois-Suomen yrittäjyyskasvatuksen strategia on valmis - julkistustilaisuus 13.11. klo 13 alkaen Lappeenrannassa

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2014 klo 13:00
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

TIEDOTE JA KUTSU TIEDOTUSTILAISUUTEEN (julkaisuvapaa 13.11.2014 KLO 13)

Kaakkois-Suomen yrittäjyyskasvatuksen strategia on valmis!

Strategiatyön julkistustilaisuus järjestetään torstaina 13.11.2014 klo 13–16 Holiday Club Saimaalla.

Kun Kymenlaaksossa aloitettiin yli 15 vuotta sitten yrittäjyyskasvatustoimenpiteet, ei vielä uskallettu edes unelmoida strategiasta, joka koskisi kaikkia kouluasteita ja toisi yrittäjyyskasvatukselle selkeät raamit koko alueelle. Nyt tämä työ on tehty ja koko Kaakkois-Suomeen on valmistunut seitsemäs maakunnallinen yrittäjyyskasvatuksen strategia Suomessa. Tekijät ovat tästä syystä ylpeitä, eivätkä tekijät ole pelkästään ydintiimi, vaan kaikki prosessiin osallistuneet reilut sata opettajaa, yrittäjää ja yrittäjyyskasvatuskentässä toimijaa – heidän näkemyksensä kuuluvat VÄYLÄ-strategiassa selvästi!

Petrikki Tukiainen Villinikkarit Oy:stä esittelee Kaakon yrittäjyyskasvatuksen vision, strategiset painopisteet ja konkreettiset yrittäjyyskasvatuksen kehittämisen tavoitteet. Lisäksi kuullaan johtaja Veli-Matti Lampun puheenvuoro teemasta ”Yrittäjyydellä ja osaamisella kasvua” sekä yrittäjyyskasvatuksen tutkijan, yrittäjyyskasvatuksesta (14.11.) väittelevän, Elena Ruskovaaran puheenvuoro ”Suomi ja Kaakkois-Suomi yrittäjyyskasvatuksen kartalla”.

Julkistustilaisuus

Aika: to 13.11.2014 klo 13–16

Paikka: Holiday Club Saimaa (Vipelentie 3-5, 55320 Rauha)

Strategian ovat laatineet yhteistyössä seuraavat toimijat: Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Saimaan ammattikorkeakoulu, Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Kouvolan seudun ammattiopisto, Aikuiskoulutus Kouvola, Harjun oppimiskeskus, edustajat seuraavien kaupunkien ja kuntien varhaiskasvatuksen, esiopetuksen yksiköistä, peruskouluista ja lukioista: Hamina, Iitti, Imatra, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Miehikkälä, Pyhtää, Ruokolahti, Taipalsaari ja Virolahti. Lisäksi mukana työssä ovat olleet: Etelä-Karjalan yrittäjät ry, Etelä-Karjalan liitto, Kymen yrittäjät ry, Kotkan yrittäjät ry, Kymenlaakson liitto, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Kymenlaakson kauppakamari, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy, Kouvola Innovation Oy, Imatran seudun kehitysyhtiö Oy ja Wirma Lappeenranta Oy.

Lisätietoja:

Maarit Koverola, projektipäällikkö, Cursor Oy puh. 040 190 2545

Yrittäjyyskasvatus virtaa Kaakossa – ihmisissä ja organisaatioissa, sanoissa ja teoissa!

Väylä yrittäjyyteen - Kaakkois-Suomen yrittäjyyskasvatusstrategia ja toimintaohjelma 2020 -projekti on ESR-hanke, jonka päätoteuttaja ja hallinnoija on Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy. Hanke jatkuu vuoden 2014 loppuun asti.

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs