Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Jyväskylän amk tiedottaa: Talk Show työurien pidentämisestä uudistuvan osaamisen keinoin 20.4.2012

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän amk tiedottaa: Talk Show työurien pidentämisestä uudistuvan osaamisen keinoin 20.4.2012

Kutsu.
Julkaistu: 17.04.2012 klo 16:02
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Kutsu 17.4.2012

 

Talk Show työurien pidentämisestä uudistuvan osaamisen keinoin 20.4.2012 klo 8.15 - 11.45
Alustajana toimitusjohtaja Juha Laakkonen Lappset Group Oy:sta

Työurien pidentäminen on Suomen yritysten ja kilpailukyvyn kannalta keskeistä. Johtaminen on nostettu yhdeksi keskeiseksi kehittämiskohteeksi, kun puhutaan työurien pidentämisestä ja parantamisesta. Yrityksen johtamisjärjestelmä ja johtamisen päivittäiset menetelmät ovat avain työn mielekkääksi kokemisessa ja työpaikalla viihtymisessä. Usein puhutaankin siitä, että osaava, innostunut ja luova henkilöstö on yrityksen menestyksen salaisuus.

Lappset Group Oy:n toimitusjohtaja Juha Laakkonen käsittelee alustuksessaan käytännön tekemisen näkökulmasta sitä, miten johtaminen tukee työyhteisön luovuutta, kun yritys kasvaa ja kansainvälistyy. Alustuksen jälkeen järjestetään työpaja.

Lappset Group Oy on yksi Euroopan johtavia leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajia. Yritys tunnetaan sisukkaana, ennakkoluulottomana ja uteliaana uuden kehittäjänä. Yrityksen tarina alkaa pohjoisesta, Suomen Lapista, yli 40 vuotta sitten. Antero Ikäheimo sai idean lämpimämmästä ja pehmeämmästä leikkiympäristöstä, minkä pohjalta hän perusti Lappsetin vuonna 1970. Susiturkkiin pukeutuneen yhden miehen yrityksestä on kasvanut kansainvälinen konserni, jolla on tytäryhtiö seitsemässä maassa. Konsernin liikevaihto on n. 50 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernin palveluksessa on n. 320. Konsernin liikevaihdosta yli 70 % tulee kotimaan ulkopuolelta ja vienti on suuntautunut yli 40 maahan.

Juha Laakkonen on Lappset Group Oy:n toimitusjohtaja. Hän aloitti uransa Lappset Groupissa vuonna 1999 ja hänet nimitettiin Lappset Groupin toimitusjohtajaksi vuonna 2008. Päätyönsä lisäksi Juha Laakkonen toimii Santapark Oy:n hallituksen puheenjohtajana, Kontiotuote Oy:n hallituksen jäsenenä ja Islannin kunniakonsulina.

Talk Show järjestetään perjantaina 20.4.2012 klo 8.15 - 11.45 Kuokkalan kartanossa, Hämeenpohjantie 50. Ilmoittautumiset 18.4. mennessä: marianne.ekonen@jamk.fi

Talk Shown järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston yhteistyössä toteuttama Uudistava johtaminen -projekti. Projekti jatkuu vuoden 2013 syksyyn asti. Projektissa on mukana keskisuomalainen pk-yritysryhmä. 

Lisätietoja:
Marianne Ekonen, projektipäällikkö, 050 409 8352, marianne.ekonen@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Uudistava johtaminen -projekti

Katri Kunelius
Tiedottaja
+358 40 730 3768
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs