Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Jyrki Uurtio Destamatic Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Destaclean

Jyrki Uurtio Destamatic Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 16.11.2015 klo 15:52
Julkaisija: Destaclean

 

DI, MBA, Jyrki Uurtio, 53, on nimitetty joulukuun alusta Destamatic Oy:n toimitusjohtajaksi. Uurtio siirtyy Destamatic Oy:n palvelukseen Global EcoSolutions Ltd:n toimitusjohtajan tehtävistä.

Destamatic Oy on vuonna 1998 perustettu materiaalien kierrätysalan yritys. Sen tavoitteena on edistää materiaalien kierrätystä kehittämällä hyödyllisiä uusiomateriaaleja ja -tuotteita. Tavoitteena on lähes 100-prosenttinen kierrätystuotevalmistusprosessi.

Destamatic Oy:n kehittämä Destaclean-nimellä kulkeva kierrätysinnovaatio on täysin uusi rakennusjätteen kierrätyksen tuoteinnovaatio koko maailmassa.

Destamatic Oy:n hallituksen puheenjohtajan Reino Partasen mukaan Destamaticin lähivuosien tavoitteena on laajentaa asiakaskuntaa ja kumppaniverkostoa sekä kotimaassa että Euroopan markkinoilla tuottamalla lisää uusiotuotteita Destaclean-konseptilla.

”Voimakkaasti laajentunut toimintamme ja Destaclean-liiketoiminnan kehittäminen vaativat uudentyyppistä liiketoiminnan osaamista ja kansainvälisen liiketoiminnan tuntemusta”, Partanen sanoo.

Jyrki Uurtiolla on monipuolinen teollisuus- ja palveluyrityskokemus. Hän on toiminut usean kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavan suomalaisyrityksen vastuullisissa tehtävissä muun muassa ABB:llä, Onnisella ja Wärtsilällä. Työskentely on vaatinut useiden vuosien asumista ulkomailla.

”Jyrki Uurtio on tullut meille tutuksi jo vuoden ajan Destaclean-liiketoiminnan kehittämisen yhteydessä. Hän on ollut yksi keskeisistä toimijoista Destaclean 2020 -kehittämisprojektissamme. Näin ollen Jyrkillä on hyvä tietämys yrityksemme nykytilanteesta ja kehittämishaasteista”, sanoo Partanen.

Uurtio osallistuu jo marraskuun aikana Destamaticin toiminnan suunnittelua koskevien asioiden käsittelyyn tulevan toimitusjohtajan roolissa. Hän on työstämässä muun muassa Toiminta 2016 -suunnitelmaa.

Jyrki Uurtion mukaan Destamatic edustaa pitkälti niitä asioita, jotka myös hänen arvomaailmassaan ovat tärkeitä.

”Destamatic on kiertotalouden ytimessä oleva suomalainen innovatiivinen toimija. Itse näen kiertotalouden kokonaisvaltaisena, kestävän kehityksen mukaisena toimintana. Se luo myös uusia liiketaloudellisia kasvun mahdollisuuksia niin kotimaassa kuin muuallakin maailmassa. Uskon, että uudessa tehtävässäni toiveeni työskennellä suomalaisen innovatiivisen osaamisen edistäjänä kilpailuhenkisessä kansainvälisessä toimintaympäristössä toteutuu”, Uurtio sanoo.

Nykyinen toimitusjohtaja Matti Hallinen jatkaa Destamaticissa muissa vastuutehtävissä.

Lisätietoja: Reino Partanen, hallituksen puheenjohtaja, Destamatic Oy, puh. 045 7750 2600, reino.partanen@destamatic.fi

Kuva-aineisto: www.destamatic.fi/fi/kuvapankki

 

Destamatic Oy on vuonna 1998 perustettu materiaalien kierrätysalan yritys. Sen tavoitteena on edistää jätelain mukaista materiaalien kierrätystä kehittämällä hyödyllisiä uusiomateriaaleja ja uusiotuotteita. Yritys toimii koko rakennusjätteiden kierrätysketjussa alkaen jätteiden vastaanotosta ja päättyen käsittelyvaiheiden jälkeen materiaalien uusio- ja kierrätyskäyttöön. Toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Tuusulassa ja Hyvinkäällä. www.destamatic.fi

Uusioraaka-aineiden tuotanto tapahtuu Tuusulan materiaalien kierrätysasemalla ympäristöluvan laatuvaatimusten mukaisesti ja uusiotuotteet valmistetaan Hyvinkään tehtaalla. Destamatic Oy:n kuluvan vuoden liikevaihto on noin 8,5 miljoonaa euroa. Omaa henkilöstöä on 20 ja vakituisten urakoitsijoiden tuotannon ja logistiikan henkilöitä noin 25. www.destaclean.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs