Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Jussi Tolvasesta Avanade Finlandin uusi toimitusjohtaja

Avanade

Jussi Tolvasesta Avanade Finlandin uusi toimitusjohtaja

Nimitys.
Julkaistu: 03.12.2015 klo 14:05
Julkaisija: Avanade

KTM Jussi Tolvanen on nimitetty innovatiivisten digitaalisten palvelujen ja liiketoiminnan ratkaisujen tarjoajan Avanade Finlandin toimitusjohtajaksi 13.7.2015 alkaen. Tolvanen, 37, siirtyi Avanadelle Fujitsulta, missä hän vastasi yritysasiakasliiketoiminnasta. Lisäksi Tolvanen on aiemmin toiminut useissa myyntitehtävissä, liiketoiminnan kehitystehtävissä sekä johtotehtävissä Fujitsulla, Hewlett-Packardilla ja Ford Motor Companyssä. 

Avanade Finlandia perustamisvuodesta 2005 lähtien johtanut Petri Ketola on nimitetty 10.8.2015 alkaen Vice President, Nordic Market Units -tehtävään, jossa Ketola vastaa Avanaden Pohjoismaiden Digital, Cloud ja Managed Services -liiketoiminnoista.

”Jussi Tolvasella on hyvin asiakaskeskeinen lähestymistapa liiketoiminnan kehittämiseen”, kertoo Petri Ketola. ”Hän on erinomainen henkilö johtamaan Avanaden kasvustrategian toteuttamista ja viemään innovatiivisten teknologiaratkaisujemme avulla myös asiakkaidemme liiketoimintaa eteenpäin.”

2015 on merkittävä vuosi Avanade Finlandille, joka juhlistaa 15-vuotista yritystoimintaa globaalisti sekä 10-vuotista toimintaansa Suomessa. Tolvasen nimitys korostaa Avanaden panostusta yhtiön päätavoitteeseen: auttaa asiakkaita saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja sekä Microsoftin ekosysteemiä hyödyntäen. Tolvasen liiketoimintaosaaminen tukee Avanade Finlandin tavoitetta tulla johtavaksi digitaalisten innovaatioiden toteuttajaksi Suomessa.

”Otan uuden roolin innostuneena vastaan. Avanade on aidosti globaali yritys, jossa on erinomaista osaamista, näkemystä ja halua auttaa asiakasta kehittämään liiketoimintamallejaan ja -prosessejaan käynnissä olevan digitaalisen transformaation aikana”, toteaa Jussi Tolvanen.  

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Minna Karvonen, Avanade Finland
puh. +358 40 500 1132
minna.karvonen@avanade.com

Liitetiedostot

Tietoa Avanadesta
Avanade tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia digitaalisia palveluita, liiketoiminnan ratkaisuja sekä käyttäjälähtöisiä kokemuksia, jotka rakentuvat avanadelaisten osaamiselle ja Microsoftin ekosysteemille. Asiantuntijoidemme yhdistetty teknologia-, liiketoiminta- ja toimialaosaaminen tuottaa ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme ja heidän asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteensa. Avanade työllistää 27 000 digitaalisesti verkottunutta asiantuntijaa 23 maassa. Sen yhteistyön kulttuuri tuo asiakkaille parhaan osaamisen monimuotoisuutta ja paikallisia arvoja kunnioittaen. Avanaden enemmistöosuuden omistaa Accenture ja sen perustivat vuonna 2000 Accenture LLP ja Microsoft Corporation. Yhtiön Suomen konttori sijaitsee Helsingissä. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.avanade.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs