Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Juha Sarkio osastopäälliköksi valtiovarainministeriöön

Valtiovarainministeriö

Juha Sarkio osastopäälliköksi valtiovarainministeriöön

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2013 klo 14:03
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtioneuvosto nimitti 27.6.2013 oikeustieteen kandidaatti, varatuomari Juha Sarkion valtiovarainministeriön henkilöstö- ja hallintopolitiikkaosaston osastopäällikön määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.8.2013 - 31.7.2020. Valtion työnantajatoiminnasta vastaavan osaston päälliköllä on valtion työmarkkinajohtajan arvonimi. 

Juha Sarkio on viimeksi työskennellyt Tekesin talous ja hallinto -vastuualueen johtajana. Tätä ennen hän on toiminut eduskunnan Ulkopoliittisen instituutin hallintojohtajana, Suomen Akatemiassa hallinnon ylijohtajana sekä puolustusministeriössä vaativissa asiantuntijatehtävissä.

Henkilöstö- ja hallintopolitiikkaosasto, joka toimii myös Valtion työmarkkinalaitoksena (VTML), vastaa muun muassa valtionhallinnon ja hallintopolitiikan kehittämisestä sekä valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta.

Valtiovarainministeriön osastopäällikön virka tulee avoimeksi viran nykyisen haltijan Teuvo Metsäpellon siirtyessä eläkkeelle 1.8.2013 lukien.

Lisätietoja: tietojohtaja Irja Peltonen, puh. 02955 30138

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs