Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Juha Majanen apulaisbudjettipäälliköksi

Valtiovarainministeriö

Juha Majanen apulaisbudjettipäälliköksi

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2014 klo 13:56
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtioneuvosto nimitti 30.1.2014 budjettineuvos Juha Majasen apulaisbudjettipäällikön määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi 1.2.2014 - 30.11.2020.

Apulaisbudjettipäällikkö johtaa budjettipäällikön apuna budjettiosaston toimintaa. Apulaisbudjettipäällikön keskeisenä tehtävänä on osallistua finanssi- ja talouspolitiikan ja sen osana valtiontalouden kehysten ja talousarvion valmisteluun.

Majanen on työskennellyt valtiovarainministeriön budjettiosastolla vuodesta 2002 lukien. Hän on toiminut finanssipolitiikan yksikön päällikkönä 1.8.2010 lukien.

Lisätietoja: budjettipäällikkö Hannu Mäkinen, p. 02955 30330

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs