Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Joukkorahoitus on uusi väylä kasvuun – eteläsavolainen Neonella innostaa esimerkillään

Miktech Oy

Joukkorahoitus on uusi väylä kasvuun – eteläsavolainen Neonella innostaa esimerkillään

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2014 klo 09:25
Julkaisija: Miktech Oy

Joukkorahoitus on tuore ja kiinnostava tulokas yritysten rahoitusmahdollisuuksien joukossa. Miktech Oy järjestää aiheesta infotilaisuuden 8.5.2014. Joukkorahoituksella 1,2 M€ kerännyt Neonella Oy kertoo tilaisuudessa, kuinka joukkorahoitus onnistuu käytännössä.

Joukkorahoitus on noussut yhä merkittävämpään rooliin perinteisten rahoituslaitosten rinnalle. Sillä rahoitetaan erityisesti aloittavia yrityksiä ja uusien innovaatioiden kaupallistamista. Idea tai hanke esitellään yleensä internetissä, ja rahoitusta haetaan mm. yksityishenkilöiltä. Mukaan voi lähteä pienelläkin panoksella. Joukkorahoituksen myötä yksityiset talletusvarat saadaan tehokkaammin käyttöön ja rahoituksen saatavuus lisääntyy.

Parhaiten joukkorahoituksessa ovat menestyneet kuluttajatuotteita ja -palveluita tarjoavat yritykset, joihin liittyy hyvä tarina. Yksi menestyjistä on Neonella Oy, joka keräsi vuonna 2013 suomalaisilta sijoittajilta yli 1,2 M€ interaktiivisen tv-konseptinsa Flexveen kehittämiseen. – Palvelu on aloittanut toimintansa Suomessa, ja se lanseerataan lisenssikumppanien kautta syksyyn mennessä yli 20 Euroopan maassa sekä useissa Afrikan maissa. Konsepti on herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisesti toimivissa pääomasijoittajissa, kertoo Neonellan toimitusjohtaja Jussi Myllylä.

Miktech Oy:n Uusi innovaatioympäristö ja start-up intensiivivalmennus -hankkeen järjestämässä tilaisuudessa Neonella esittelee joukkorahoitusta esimerkkinsä kautta. Lisäksi kuullaan joukkorahoituspalveluita tarjoavia yrityksiä. – Joukkorahoitus on yrityksille vielä usein tuntematon rahoitusväylä. Tietoa jakamalla haluamme helpottaa paikallisia yrityksiä joukkorahoituksen hyödyntämisessä, sanoo kehityspäällikkö Marjo Niittuaho-Nastolin Miktech Oy:stä. – 1-2 valmennusyritystämme suunnittelee jo joukkorahoituksen hakemista.

 

Kiinnostaako joukkorahoitus? -tilaisuus

Aika:             8.5.2014 klo 13 alkaen
Paikka:          Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli, Kokoustila, Sointukatu 1, Mikkeli

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista 5.5. mennessä (www.miktech.fi).

Lisätiedot:

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Miktech Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@miktech.fi

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Uusi innovaatioympäristö ja start-up intensiivivalmennus on innovaatiotoiminnan ja uusien yrityksien kehittämistapa Miktech Oy:ssä. Valmennuksen tavoitteena on auttaa Etelä-Savon parhaita liikeideoita ja yritystaimia kasvuun, menestykseen ja kansainvälisyyteen. Palvelut on suunnattu erityisesti korkean teknologian ja osaamistason yrityksille, joilla on vahva halu kasvaa ja menestyä. Yrityksiä autetaan liiketoiminnan suunnittelussa, käynnistämisessä ja kehittämisessä. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin sosiaalialan rahasto, alueen kunnat ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs