Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Jösses – edelläkävijöitä Karviassa

Jösses – edelläkävijöitä Karviassa

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2016 klo 17:15
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Karvian Yrityspalvelu on tehnyt rohkean uudistuksen, jollaisesta tilitoimistoissa ympäri Suomea ei osata vielä edes uneksia. Uudella identiteetillä ja ideologialla eteenpäin puskee nyt Yrityspalvelu ITU.

Karviassa erityisesti paikallisia yrittäjiä vuodesta 2009 asti palvellut tilitoimisto Karvian Yrityspalvelu uudistui vuodenvaihteessa. Ulospäin muutos Yrityspalvelu ITUksi näkyy uudistuneena ilmeenä ja nimenä. Todellisuudessa nämä ovat kuitenkin kokonaisuuden kannalta vain pintaraapaisu. 

– Ravistelimme hihoistamme täysin uuden tavan tuottaa ja hinnoitella tilitoimistopalveluja. Perinteisesti tilitoimistopalveluja laskutetaan toimenpidekohtaisesti ja tuntiperusteisesti. Me halusimme yrittäjien ja asiakkaiden arkea helpottaaksemme luoda näistä yksittäisistä toimenpiteistä erilaisia palvelukokonaisuuksia. Tuotteita, joiden kuukausihinta on aina vakio, kertoo Yrityspalvelu ITUn toimitusjohtaja Mari Ervelä

Yrityspalvelu ITUn tavoitteena on viedä kaikki asiakkaansa sähköiseen taloushallinnon järjestelmään. Tueksi toiminnalle on perustettu yrityksen nettisivuilla toimiva verkkokauppa. Seuraava tavoite on laajentaa asiakaskenttää: ensiksi koko Satakuntaan, Pohjanmaalle ja Pirkanmaalle. Pienelle yritykselle tällainen uudistus on mittava taloudellinen panostus. Mistä rohkeus kumpuaa? 

– Tällä tavoin palvelujamme järjestelemällä meillä jää jatkossa enemmän aikaa asiantuntijuuden hyödyntämiseen ja asiakkaiden neuvomiseen. Se tarkoittaa entistä parempaa asiakaspalvelua ja myös entistä mielekkäämpää työtä meille, Ervelä pohtii. 

On vain ajan kysymys, koska muut tilitoimistot havahtuvat huomaamaan, että toimiala ei ole enää entisensä. Vankan ammattitaidon, asiantuntijuuden ja itseluottamuksen tilitoimisto Karviasta on ottanut merkittävän askeleen, jota muut tulevat seuraamaan ennemmin tai myöhemmin. 

Lisätietoja:

Yrityspalvelu ITU, Mari Ervelä, toimitusjohtaja, 040 195 4432, mari@yrityspalveluitu.fi, www.yrityspalveluitu.fi

Yrityspalvelu ITU on sähköisen taloushallinnon osaajayritys. Me uskomme, että asiantuntijan kanssa taloushallinto on simppeliä, aidosti toimintaa ohjaavaa ja oikein toteutettuna se tuottaa säästöjä. Kun taloushallintoa hoidetaan sähköisesti, kirjanpitäjällä on enemmän aikaa panostaa neuvontaan, ennustamiseen ja analysointiin. Yrityksen kannattavuuden ja kehittymisen seuranta helpottuu. Me haluamme tehdä järkevää taloushallintoa. Vähemmän rutiineja ja enemmän asiantuntijuutta. Tässä on ITUa. www.yrityspalveluitu.fi 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs