Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Johtava mobiiliratkaisuiden kehittäjä MobileIron aloittaa yhteistyön Exclusive Networks Finlandin kanssa

Johtava mobiiliratkaisuiden kehittäjä MobileIron aloittaa yhteistyön Exclusive Networks Finlandin kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2013 klo 11:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

HELSINKI, 13. kesäkuuta 2013 – Exclusive Networks Finland julkisti tänään yhteistyösopimuksensa MobileIronin kanssa. MobileIron on alansa johtava yritys, joka tuottaa tietoturva- ja hallintaratkaisuja mobiilisovelluksille, -dokumenteille ja -laitteille. Yritys toimii Suomessa yksinoikeudella yhdessä Exclusive Networks Finlandin kanssa.

Gartnerin toukokuun lopussa julkaisemassa Magic Quadrant -analyysissä MobileIron nostettiin yhdeksi alan johtavista yrityksistä mobiiliturvallisuudessa ja -hallinnassa. Gartner luettelee yhtiön vahvuuksiksi vahvan vision yritysmaailman kohtaamista mobiliteetin haasteista sekä hyvin toteutetut ratkaisut, jotka vastaavat niihin. Gartnerin mukaan MobileIronilla on kyky lähestyä mobillihallintaa ja -turvallisuutta perinteistä konfigurointia ja tietoturvakäytäntöjen hallintaa laajemmin ja yritys pystyykin tarjoamaan markkinoiden ensimmäisen integroidun mobiiliratkaisun yritystarpeisiin.

Mobilelron hakee voimakasta kasvua ja uusia partnereita kehittämälleen, maailman johtavalle mobiili-IT:n alustalle. Exclusive Networks Finland hoitaa markkinoinnin loppuasiakkaille, kouluttaa ja hakee uusia jälleenmyyjiä, jotta kaikki pääsevät hyötymään kasvavasta mobiilimarkkinasta. MobileIron ja Exclusive Networks ovat aiemmin tehneet yhteistyötä Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Espanjassa, ja haluavat nyt laajentaa eurooppalaista yhteistyötään.

– MobileIron tarjoaa huikeita mahdollisuuksia suomalaisille jälleenmyyjille. Yritys tarjoaa nopeasti kehittyville mobiilimarkkinoille useita ratkaisuja, joilla organisaatiot voivat kehittää strategioita estääkseen tietojen ja laitteiden menetyksiä sekä työntekijöiden tekemiä väärinkäytöksiä, olipa kyseessä sitten yrityksen tai työntekijän omistama laite, toteaa Ralf Karlsson, Exclusive Networks Finlandin toimitusjohtaja.

– MobileIron vahvistaa yrityksemme tuotevalikoimaa, jolloin ratkaisuarsenaalistamme tulee vielä huomattavastikin kattavampi. Mobiiliteknologian voimakas yleistyminen tuo mukanaan poikkeuksellisia mahdollisuuksia mobiilin IT:n hyödyntämiseen. Jälleenmyyjämme hyötyvät uudesta yhteistyökumppanistamme, ja olemme innoissamme etsimässä uusia jälleenmyyjiä yhdessä MobileIronin kanssa, hän kertoo.

IDC:n mukaan MobileIron on maailman nopeimmin kasvava mobiilipalveluiden myyjä. Yritys on johtavassa asemassa seuraavilla osa-alueilla: Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM), sekä Mobile Content Management (MCM). Yritys on ollut voimakkaassa kasvussa kuluneiden vuosien aikana. Maailmanlaajuisesti se on saavuttanut kvartaalia kohti 700 uutta yritysasiakasta ja erityisesti sen suosio on ollut suurta Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

– Kasvamme todella nopeasti. Jotta voimme edelleenkin kasvaa Pohjoismaissa ja ottaa uuden kehitysloikan, tarvitsemme kumppanin, joka kasvaa ja kehittyy kanssamme. Exclusive Networks Finlandilla on tarvittavat resurssit ja asiantuntemus, jotta voimme löytää uusia jälleenmyyjiä ja kasvattaa entisestään ratkaisujemme kysyntää, sanoo Mobilelronin Pohjoismaiden aluejohtaja Roger Ljungqvist.

Lisätietoja:

Jussi Mero,Head of Sales

p. +358 50 347 6718

s-posti: jmero@exclusive-networks.com

Liitetiedostot

Exclusive Networks Group tuo kasvuvaiheessa olevat globaalit teknologiayritykset Euroopan markkinoille hyödyntäen ainutlaatuista SuperVAD-jakelumalliaan. Se on erikoistunut edustamaan verkko-, infrastruktuuri-, turvallisuus- ja tallennusratkaisuja tarjoavia teknologiayrityksiä. Yhtiöllä on noin 5 000 jälleenmyyjää. Yhtiö koostuu yhtenäisesti ohjatusta ryhmästä kansallisesti toimivia, riippumattomia ja yrittäjävetoisia bisnesyksiköitä. Se tunnetaan innovatiivisten ja uusien teknologioiden tuomisesta Euroopan markkinoille. Vuonna 2003 perustettu, nopeasti kasvanut yhtiö tukee yhteistyökumppaneitaan tarjoamalla heille muun muassa konsultointi-, markkinointi-, myynti- ja koulutuspalveluita sekä teknistä tukea. Exclusive Networks Groupin pääkonttori on Ranskassa, ja se toimii 14 maassa, mukaan lukien Englanti, Saksa, Italia, Itävalta, Hollanti, Belgia, Espanja, Portugali, Ruotsi, Norja ja Suomi. Yhtiöllä on toimintaa myös ranskankielisessä Afrikassa.

 

MobileIron

MobileIron on johtava yritys mobiiliturvallisuudessa ja –hallinnassa. Se kehittää ratkaisuja mobiileille sovelluksille, asiakirjoille sekä laitteille. Se haluaa auttaa yrityksiä kehittymään Mobile First –organisaatioiksi, jotka valitsevat liikkuvantyön ensisijaiseksi IT-alustakseen kehittääkseen liiketoimintaansa ja parantaaksen kilpailukykyään. IDC on nimennyt MobileIronin  maailman nopeimmin kasvavaksi mobiilihallinnan työkalujen myyjäksi. Yritys tarjoaa skaalautuvia ratkaisuja, nopeita innovaatioita ja parhaat käytännöt globaaleille yrityksille muuttua Mobile First -organisaatioiksi. Johtavat maailmalaajuiset yritykset käyttävät MobileIronin palveluita ja näiden joukossa on muun muassa seitsemän kymmenestä johtavasta lääkealan yrityksestä, viisi kymmenestä suurimmasta pankista, kahdeksan kymmenestä suosituimmasta autovalmistajasta, kolme viidestä johtavasta päivittäistavaraketjusta, neljä viidestä johtavasta ilmailu- ja puolustusalan yrityksestä ja puolet kymmenen parhaan lakifirman joukosta ympäri maailmaa. Lisätietoja osoitteesta www.mobileiron.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs