Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » JAMK tiedottaa: Mistä rahaa maaseudulla - konginkankaalaisia haastatellaan kylien pankkipalveluista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMK tiedottaa: Mistä rahaa maaseudulla - konginkankaalaisia haastatellaan kylien pankkipalveluista

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2012 klo 09:23
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Kuntaliitokset ja kuntien talouden kiristyminen on muuttanut kylien palvelurakenteita ja supistanut muun muassa pankkipalveluja. Lauantaina 24.11. konginkankaalaiset pääsevät kertomaan kokemuksiaan ja mielipiteitään raha-asioiden hoidosta sekä palvelutarpeista sekä osallistumaan kylien palvelujen kehittämiseen. Jyväskylän ammattikorkeakoulun koordinoima Innovative Village  -  Kekseliäät kylät  -hanke järjestää haastattelutilaisuuden, jonka teemana ovat rahaan liittyvät palvelut. Hankkeen tavoitteena on löytää kylälähtöisiä ratkaisuja katoavien palveluiden, kuten pankkipalvelujen ongelmaan. Haastattelun toteuttaa ryhmä Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoita, jotka ovat ammattiopinnoissaan suuntautuneet finanssialaan.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun partnereina hankkeessa ovat Maaseudun Kehittämisyhdistys Viisari ry ja JyväsRiihi ry. Lisäksi hankkeessa tehdään yhteistyötä koillisessa Pohjois-Irlannissa ja Virossa Tarton maaseutualueilla. 

Tilaisuus on avoin kaikille ja mahdollisimman monen kyläläisen toivotaan pistäytyvän haastattelupaikalla. Haastattelut tehdään Ravintola Killingissä, la 24.11. klo 12.00–16.00, Kauppatie 2, Konginkangas.

Mielipiteitä ja kokemuksia rahaliikenteestä selvitetään myös Karstulassa ja Sumiaisissa.

Lisätietoja

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Innovative Village – Kekseliäät kylät projektipäällikkö Outi Raatikainen, 050 4120491, outi.raatikainen@jamk.fi

Opiskelija: Mika Kingelin, 044 5445562, mika.kingelin@jamk.student.fi

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs