Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » IT-palvelutalo Atos julkisti vuoden 2012 tuloksen

Atos

IT-palvelutalo Atos julkisti vuoden 2012 tuloksen

Tiedote.
Julkaistu: 21.02.2013 klo 15:12
Julkaisija: Atos

Thierry Breton: ”Kaikki taloudelliset tavoitteet saavutettu uuden Atoksen ensimmäisenä kokonaisena vuonna”

Atoksen liikevaihto vuonna 2012 oli 8,844 miljardia euroa. Orgaanista kasvua edellisvuoteen verrattuna oli 0,8 prosenttia. Liikevoitto oli 580 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti 6,6. Kannattavuus kasvoi 36 prosenttia.

Vuosi 2012 oli uuden Atoksen ensimmäinen kokonainen vuosi sen jälkeen, kun saksalainen Siemens IT Solutions and Services ja ranskalainen Atos Origin yhdistyivät kesällä 2011 eurooppalaiseksi IT-jätiksi. Vuonna 2011 Atoksen laskennallinen liikevaihto oli 6,812 miljardia euroa.

Atoksen pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Thierry Breton kommentoi tuloksia seuraavasti:

”Vuonna 2012 jatkoimme Atoksen kehittämistä kilpailukykyiseksi eurooppalaiseksi yhtiöksi, joka toimii myös globaalisti. Olemme investoineet ja panostaneet kumppanuuksiin avainalueilla, kuten pilvipalveluissa, yrityksille suunnatuissa sosiaalisen median ratkaisuissa ja verkkomaksuissa. Atoksen johto on erittäin tyytyväinen tuloksiin vuonna 2012, joka oli ensimmäinen kokonainen vuosi uutena Atoksena. Vaikka globaali taloudellinen ympäristö on ollut epävakaa, olemme saavuttaneet kaikki taloudelliset tavoitteemme johdonmukaisella toiminnalla. Tulevaisuus näyttää siis Atoksen kannalta hyvältä ja voimme tuottaa jatkossakin merkittävää arvoa asiakkaillemme ja osakkeenomistajillemme.”

Lisätietoa:

Yksityiskohtainen tiedote Atoksen kansainvälisillä sivuilla: http://atos.net/en-us/Newsroom/en-us/Press_Releases/2013/2013_02_21_01.htm

Atoksen viestinnän yhteyshenkilö Suomessa:

Salla Syrman
salla.syrman.ext@atos.net 
puh. 050 326 1236

Atos
Atos on Euroopan johtava IT-palvelutalo. Yhtiön vuoden 2012 liikevaihto oli noin 8,8 miljardia euroa. Atoksella on maailmanlaajuisesti 76 000 työntekijää, joista noin 400 Suomessa ja Virossa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme liiketoimintakriittisiä IT-järjestelmiä maailmanlaajuisen palveluorganisaatiomme kautta. Meitä leimaa vahva toimialatuntemus sekä laatuun ja luotettavuuteen panostaminen. Liiketoimintamme perustuu syviin asiakassuhteisiin, jossa asiakas vie meitä ja me asiakasta eteenpäin. Atos tarjoaa kaikki IT-palvelut aina järjestelmien suunnittelusta niiden jatkuvaan ylläpitoon ja ulkoistamiseen. http://fi.atos.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs