Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Intensive Programme -päivät Oulun seudun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikössä 18.-31.3.

Oulun ammattikorkeakoulu

Intensive Programme -päivät Oulun seudun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikössä 18.-31.3.

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2012 klo 08:25
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikkö vastaa Erasmus-ohjelmaan kuuluvan projektin järjestelyistä 18.–31.3. Projektiin osallistuu 30 opiskelijaa ja 10 korkeakouluopettajaa seitsemästä eri maasta: Belgiasta, Espanjasta, Hollannista, Liettuasta, Saksasta, Suomesta ja Unkarista.

Projektin tavoitteena on lisätä eri maiden opiskelijoiden yhteisymmärrystä Lissabonin strategian toteutuksesta. Päivien aikana Lissabonin strategiaa tarkastellaan taloudellisesta, työoikeudellisesta, henkilöstöjohtamisen, taloudellisen kasvun, kestävän kehityksen ja työllisyyden näkökulmista.

Jokaisesta korkeakoulusta projektiin osallistuu viisi opiskelijaa. Opiskelijat ovat etukäteen perehtyneet aihealueeseensa kansallisesti. Oulussa järjestettävillä Intensive Programme -päivillä eri maiden opiskelijat vertaavat kansallista tilannetta ja käytänteitä keskenään, kirjoittavat aiheestaan loppuraportin sekä esittävät sen.

Ensimmäisenä päivänä 19.3. Oulun seudun ammattikorkeakoulu on kutsunut vieraansa tervetulotapahtumaan Vallinrantaan, jossa opiskelijat ja korkeakouluopettajat saavan tilaisuuden kokeilla suomalaisia talviurheilulajeja ja tutustua toisiinsa rennossa ympäristössä. Ensimmäisen työviikon aikana opiskeluohjelmaan kuuluu myös workshopeja, joissa opiskelijat työstävät aiheitaan, sekä luentoja eri maiden korkeakouluopettajilta.

Toinen työviikko aloitetaan sunnuntaina 25.3. tutustumisretkellä Hailuotoon. Päivää vietetään vapaamuotoisen ohjelman merkeissä suomalaiseen kulttuuriin ja tapoihin tutustuen. Hailuodossa opiskelijat ja opettajat pääsevät muun muassa kokeilemaan pilkkimistä meren jäällä. Toisen viikon opiskeluohjelmaan kuuluu myös workshopeja, luentoja eri maiden korkeakouluopettajilta ja kansanedustaja Tytti Tuppuraisen 26.3. pitämä luento Euroopan unionin tulevaisuuden koheesiopolitiikasta. Opiskelijat pääsevät lisäksi yritysvierailulle Nokiaan ja voivat halutessaan kokeilla avantouintia.

Koko kahden viikon tiivis projektiopiskelu huipentuu perjantaina 30.3. pidettäviin esityksiin sekä Oulun seudun ammattikorkeakoulun rehtorin vastaanottoon ja todistusten jakoon.

Projektiin osallistuvat korkeakoulut:

  • University of Applied Sciences of Nürtingen, Saksa
  • University of Gerona, Espanja
  • Kaunas College, Liettua
  • Juridische Hogeschool Tilburg Avans-Fontys, Hollanti
  • Karoli Gaspar Reformatus Egyetem Budapest, Unkari
  • Plantijn Hogeschool van de Provincie Antwerpen, Belgia
  • Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Suomi

Lisätietoja

Päivi Aro, 050 529 8364

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs