Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Hopeaionit pitävät uudet siivousliinat raikkaina ja hygieenisinä

Hopeaionit pitävät uudet siivousliinat raikkaina ja hygieenisinä

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2012 klo 11:15
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Unohditko liinan lojumaan märkänä, kun tuli äkkilähtö siivoushommista? Seuraavana aamuna huomaat likaisen ja märän liinan makaamassa ja haju on sen mukainen. Useimmat liinat joutuu tässä tapauksessa heittämään pois. Viledan uutuusliinoihin on kuitenkin lisätty hopeaioneja, jotka estävät bakteerien toiminnan ja niiden lisääntymisen. Samalla ne pitävät hajun poissa.

Vileda on nyt lisännyt antibakteerisen OdourStop-käsittelyn jo ennestäänkin edistyksellisiin liinoihinsa: Mikrokuituliinaan, Yleisliinaan ja Lattialiinaan. Liinoihin on liitetty hopeaioneita, jotka tunnetaan luonnollisesta antibakteerisesta tehostaan estää bakteerien ja mikrobien kasvu ja pahan hajun kehittyminen. Liinat ovat turvallisia käyttää niin ympäristölle kuin ihmisillekin.

– Bakteereita ja mikrobeja on erittäin vaikea huuhdella pois. Vileda OdourStop -teknologia mahdollistaa luonnonmukaisen mikrobitoiminnan eston. Hopean ansiosta liinat säilyvät pidempään hygieenisinä ja raikkaina, eivätkä siirrä bakteereja paikasta toiseen, Tuija Koivuniemi Viledalta kertoo.

– OdourStop-liinojakin pitää kuitenkin huoltaa kuten muitakin liinoja: huolellinen huuhtelu ja ilmava kuivaus jokaisen käyttökerran jälkeen. Tämä ei kuitenkaan hävitä kaikkia bakteereja liinassa. Liinoja kannattaa siksi konepestä aika-ajoin. OdourStop-liinat ovat kuitenkin paras vaihtoehto niille, joilta liinojen konepesu unohtuu, Koivuniemi jatkaa.

 Antibakteerinen Mikrokuituliina (4 liinaa/pakkaus): Ainutlaatuinen, aaltomainen Pick-Up-Power -rakenne kerää 40 % enemmän likaa ja roskia kuin perinteinen liina. Mikrokuitu puhdistaa rasvaisen ja pinttyneenkin lian, jopa ilman puhdistusaineita. Liina sopii erinomaisesti mm. kylpyhuoneen siivoukseen, pölyjen pyyhintään ja lasipinnoille puhdistaen ne raidattomasti. Pehmeää liinaa on miellyttävä käsitellä ja käyttää. Helppo huuhdella ja puristaa kuivaksi. Suositushinta: 7,99 €

Antibakteerinen Yleisliina (2 liinaa/pakkaus): Ainutlaatuinen, aaltomainen Pick-Up-Power -rakenne kerää 40 % enemmän likaa ja roskia, kuin perinteinen liina. Liina on nimensä mukainen, koko kodin yleissiivousliina. Erinomainen imukyky, joten sen soveltuu myös kuivaamiseen. Helppo puristaa kuivaksi ja miellyttävä käyttää. Suositushinta: 1,79 €.

Antibakteerinen Lattialiina (1 liina/pakkaus): Ainutlaatuinen, aaltomainen Pick-Up-Power- rakenne kerää 40 % enemmän likaa ja roskia, kuin perinteinen lattialiina. Liina on erittäin kestävä ja sopii kaikille lattiamateriaaleille. Liukuu hyvin lattialla ja on helppo puristaa kuivaksi. Suositushinta: 2,19 €.

Hygieeniset OdorStop-liinat ovat erittäin kestäviä ja konepestäviä 40-60°C.

Tuotteet löytyvät hyvin varustetuista päivittäistavara- ja kodintarvikemyymälöistä ympäri Suomea.

 

Lisätietoja:

Sanna Hiedanpää

Freudenberg Household Products Oy

Puh. 0424 286 611

sanna.hiedanpaa@fhp-ww.com

www.vileda.fi

 

Tuotenäytteet:

OSG Viestintä / Anni Vehmanen

p. 0207 806 800, sähköposti: viestinta@osg.fi

 

Liitetiedostot

Freudenberg Group on kansainvälinen monialakonserni, joka on perustettu vuonna 1849 ja liikevaihto on yli 5 mrd. euroa. Freudenberg Group toimii 59 maassa ja työllistää yli 34 000 henkilöä. Yhtiön kuluttajille ja ammattilaisille siivoustuotteita valmistava divisioona, Freudenberg Household Products, on tuotekehityksen ja innovaatioiden saralla maailman johtava mekaanisten siivoustuotteiden valmistaja, jonka päätuotemerkkejä ovat Vileda® ja Wettex®. Tuotteet voidaan jakaa pääosin lattioiden ja muiden pintojen hoitoon (mopit, siivousliinat, -sienet ja -harjat), siivouskäsineisiin sekä vaatehuoltoon. Vileda panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen pyrkimyksenään olla siivoustuotteiden edelläkävijä ja suunnannäyttäjä maailmassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs