Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » HOIVATILAT OY:LTÄ SUOREMPI MALLI HOIVATILOJEN TOTEUTTAMISEEN

Hoivatilat Oy

HOIVATILAT OY:LTÄ SUOREMPI MALLI HOIVATILOJEN TOTEUTTAMISEEN

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2014 klo 08:00
Julkaisija: Hoivatilat Oy

 

 

Kuvateksti: Perinteinen toteutusmalli ja Hoivatilat Oy:n malli

Suomen Hoivatilat Oy on luonut hoiva- ja päiväkotitilojen toteuttamiseen suoraviivaisen mallin, joka palvelee sekä kuntia että yksityisiä palveluyrityksiä. Hoivatilat Oy:n kehittämässä toimintamallissa kunta saa tarpeenmukaiset hoivatilat ilman raskaita investointikuluja jopa puolessa vuodessa. Haluttaessa Hoivatilat tuo kuntaan myös yksityisen palveluntuottajan ja kuntalaiset pääsevät valitsemaan haluamansa palvelut suoraan vaikkapa palvelusetelillä.

Lisääntyvä palvelusetelin käyttö tuo aidon valinnanmahdollisuuden

Suomessa vanhusväestön määrä kasvaa. Laitoshoitoa puretaan ja kodinomaisten palvelukotien tarve kasvaa. Tämän rinnalla suuntauksena on, että väestö keskittyy kasvukeskuksiin. Päiväkotien ja koulujen tarve kasvaa. Kuntien mahdollisuudet rahoittaa toimitiloja ovat rajalliset ja tarvitaan uusia vaihtoehtoja.

”Kunnat haluavat ensisijaisesti kantaa vastuun laadukkaista palveluista. Kuntien oman palvelutuotannon rinnalla yksityisen sektorin palvelut kasvavat. Samalla lisääntyy palvelusetelin käyttö, mikä avaa asiakkaalle aidon valinnanmahdollisuuden. Hoivatilat Oy on ollut kehittämässä kuntien kanssa mallia, jolla palvelusetelin käyttöönottoa voidaan helpottaa ja suoraviivaistaa. Palveluntuottajalle laadukkaat toimitilat ovat tärkeä kilpailuvaltti. Tarjoamme vuokramallilla valmiin toimintaympäristön”, Hoivatilat Oy:n toimitusjohtaja Jussi Karjula määrittelee. 

Hoivatilat Oy:n verkostoon kuuluu useita kasvuhakuisia hoiva- ja päivähoitoalan yrityksiä. Usein Hoivatilat Oy tuottaakin kunnalle kokonaisratkaisun eli järjestää sekä toimitilat että palvelun yhdessä kumppaninsa kanssa – jopa puolessa vuodessa. 

Hoivatilat Oy toteuttaa pääsääntöisesti pysyviä ja paikallaan rakennettavia tiloja. Nopeutta toteutukseen tuo myös se, että yrityksellä on useita valmiita rakennusmalleja, joita toistamalla saavutetaan monia etuja. Lopullinen tilasuunnittelu tehdään yhdessä tilojen tulevan käyttäjän kanssa ja samalla huomioidaan tilojen muunneltavuus.

Kymmenen päiväkotia rakenteilla

”Usein kalliit rakennusinvestoinnit ovat este palveluiden kehittymiselle. Lapsia ja vanhuksia joudutaan hoitamaan puutteellisissa ja ahtaissa tiloissa, kun ei ole varaa rakentaa tai korjata. Myös erityistilojen suunnittelu- ja rakennuttamisosaamisessa voi olla puutteita. Autamme kuntia näissä haasteissa. Viime vuosina olemme toteuttaneet lähes 40 vuokrapäiväkotia tai -hoivakotia eri puolille Suomea”, kertoo toimitusjohtaja Karjula. 

Parhaillaan yrityksen toimesta on rakenteilla kymmenen päiväkotia sekä lisäksi useita hoivakotihankkeita. Päiväkodit rakentuvat kasvukeskuksiin Oulun, Tampereen, Turun ja Uudenmaan seuduille.

Harjannostajaisia vietetään lähiviikkoina seuraavilla työmailla, jonne tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita. Tilaisuuksissa tarjotaan harjannostajaislounas.

  • Pirkkala, Lehtimäentie 5, ke 14.5. klo 12.00
  • Turku, Kukolantie 40 ma 19.5. klo 13.00
  • Paimio, Kämmekkä 2, ma 19.5. klo 10.30
  • Porvoo, Peippolankuja 2, ti 27.5. klo 11.30

Lisää yrityksestä ja toteutetuista hankkeista: www.hoivatilat.fi

Lisätiedot ja kuvamateriaalipyynnöt: Jussi Karjula p. 040 773 4054 tai jussi.karjula@hoivatilat.fi

Liitetiedostot

Suomen Hoivatilat Oy on erikoistunut pysyviin, mutta muunneltaviin päiväkoti- ja hoivakotitiloihin. Toteutamme toimitilat asiakkaan toiveiden mukaisesti – avaimet käteen. Laadukkaat, tarpeenmukaiset ja kustannustehokkaat vuokratoimitilat sopivat sekä kunnille että yksityisille palveluntarjoajille. Viime vuosina olemme toteuttaneet noin 40 hanketta, toimivat tilat yli 2000 lapselle tai vanhukselle, 20 eri paikkakunnalle ympäri Suomea. Tutustu lisää osoitteessa: www.hoivatilat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs