Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » HelsinkiMissio muuttaa Kamppiin

HelsinkiMissio

HelsinkiMissio muuttaa Kamppiin

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2012 klo 10:44
Julkaisija: HelsinkiMissio

HelsinkiMission Nuorten Kriisipisteen, Krisjouren för Ungan ja Senioripysäkin vastaanotot siirtyvät 5.3.2012 lähtien Kampin Albertinkatu 33:een. Yhteisiin vuokratiloihin muuttavat myös vapaaehtoistoiminta ja keskushallinto.

Entistä tiiviimmin taisteluun yksinäisyyttä vastaan

- Taistelu yksinäisyyttä vastaan on helpompaa kun eri toimintojemme ei tarvitse olla yksin, kuvailee HelsinkiMission toiminnanjohtaja Olli Valtonen työalojen yhdistämistä yhteen päämajaan. - Eri työmuotojen saaminen saman katon alle vahvistaa entisestään järjestömme luovuutta ja dynaamisuutta. 

Albertinkadulle siirtyvät Senioripysäkin ryhmät tarjoavat maksuttomia psykoterapeutin ohjaamia keskusteluryhmiä yli 60-vuotiaille. Senioripysäkin ryhmätiedusteluihin vastataan numerossa 045 341 0506.      

Nuorten Kriisipiste ja Krisjouren för Unga tarjoavat niinikään diagnoositonta ja maksutonta ammattiapua 12-29-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen. Kriisipisteen avoin päivystys Albertinkadulla jatkaa tuttuihin aikoihin tiistaista torstaihin klo 9-13 ja Krisjourenin ti-to 11-13. Matalan kynnyksen ammattiapua tarjotaan myös ajanvarauksella toimivina keskustelusarjoina. Tavallisia tulosyitä ovat ahdistus, masennus, yksinäisyys, kiusaaminen, ihmissuhdeongelmat, työ- tai koulupaineet sekä seksuaalisuuskysymykset. Apua saa anonyyminä.

Seniorien virikeryhmät ja väkivaltatyö jäävät Sörnäisiin

Osa HelsinkiMission toiminnasta jatkaa entisissä osoitteissaan. Seniorien virikeryhmät sekä Laula kanssamme  –tilaisuudet jatkavat tutuissa Kinaporinkadun kerhotiloissa. Sörnäisiin jää väkivaltatyön kehittämishanke Aggredi.

Musiikin erityispalvelukeskus Resonaari jatkaa toimintaansa Kulosaaressa, Kotivuoren lastenkoti Puotilassa.

Järjestön palvelevat puhelinnumerot ja henkilökunnan puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Uusi käynti- ja postiosoite on Albertinkatu 33, 00180 Helsinki.

 

Liitetiedostot

HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka toimii seniorityön, nuorten kriisityön ja erityisryhmien parissa. Järjestön missiona on haastaa kaikki suomalaiset taistelemaan unohdettujen puolesta - yksinäisyyttä vastaan. Järjestö toimii pääosin pääkaupunkiseudulla noin 90 työntekijän ja yli 1600 koulutetun vapaaehtoisen voimin. Sen toimintaa rahoittavat yksityislahjoittajat, yritykset, säätiöt, Helsingin kaupunki sekä RAY.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs