Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Heinolan seminaarille uusi omistaja

Senaatti-kiinteistöt

Heinolan seminaarille uusi omistaja

Tiedote.
Julkaistu: 23.06.2016 klo 11:00
Julkaisija: Senaatti-kiinteistöt

Heinolan kaupungin keskustassa sijaitseva entinen seminaarikiinteistö, sittemmin Opetusalan koulutuskeskuksena toiminut Heinola seminaari, on saanut uuden omistajan. Senaatti-kiinteistöt on myynyt kiinteistön ja ostajana on Hao Nan perustettavan yhtiön lukuun. Kauppahinta oli 860 000 euroa. 

”Valtiolla ei ole tiloille enää käyttöä ja ne ovat olleet myynnissä jo pitkään, joten olemme erittäin tyytyväisiä nyt tehtyihin kauppoihin”, toteaa myyntipäällikkö Asko Taskila Senaatti-kiinteistöistä.  

Kohde on ollut vuosia tyhjillään, tällä hetkellä tiloissa toimii vuokralaisena toistaiseksi Maahanmuuttovirasto.  Nykyinen vuokrasopimus jatkuu uuden omistajan kanssa.  Kiinteistökokonaisuus käsittää muun muassa kaksi 1900-luvun alussa valmistunutta seminaarirakennusta ja 1970-luvulla rakennetun kurssihotellin. 

 

Lisätietoja:  

Hao Nan p. 050 512 6482

Senaatti-kiinteistöt: myyntipäällikkö Asko Taskila p. 040 511 2157

Senaatti-kiinteistöt on valtionhallinnon työympäristökumppani, joka vastaa myös valtion kiinteistöomaisuuden myynneistä ja kehittämisestä.  Valtion toimintatavan mukaisesti kiinteistöt myydään pääsääntöisesti julkisella tarjouskilpailulla käypään hintaan. Senaatti-kiinteistöjen hallitus päättää kaikista kiinteistökaupoista 5 miljoonaan euroon saakka. Sen jälkeen toimivalta siirtyy maan hallitukselle, ja yli 10 milj. euron kaupoista päättää eduskunta. Tarkempaa tieto Senaatti-kiinteistöjen myynneistä ja myyntikohteista www.senaattimyy.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs