Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Hankintapäivä Haminassa 20.3.2015

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Hankintapäivä Haminassa 20.3.2015

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2015 klo 08:22
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Haminan, Miehikkälän, Virolahden, Puolustusvoimien, Cursorin ja yrittäjien yhteinen Hankintapäivä järjestetään perjantaina 20.3.2015 klo 10.00 – 14.30 Haminan Reserviupseerikoulun Maneesissa, Kadettikoulunkatu 6, Hamina.

Haminan, Miehikkälän, Virolahden, puolustusvoimien, Cursorin, Kymenlaakson Y4 –hankkeen ja yrittäjien yhteiseen hankintapäivään on ilmoittautunut lähes 50 seudun yritystä. Toimialakirjo on laaja sisältäen paljon erilaisia tuotteita ja palveluja. Yhteistä yrityksille on halu tehdä kauppaa kuntien, puolustusvoimien ja muiden julkisten toimijoiden, kuten seurakuntien ja oppilaitosten kanssa. Osallistumisaktiivisuus kertoo selvästi, että yritykset ovat kiinnostuneita julkisia hankintoja koskevista mahdollisuuksista.

Hankintapäivä pidetään perjantaina 20.3.2015 klo 10.00 – 14.30 Haminan Reserviupseerikoulun Maneesissa, jossa noin viisikymmentä yritystä ja yrittäjää kertomassa hankinnoista päättäville yrityksensä tuotteista tai palveluista. Järjestäjien tavoitteena on, että päivän aikana Maneesissa vierailee oman aikataulunsa mukaan mahdollisimman moni julkisista hankinnoista päättävää henkilöä, ja saadaan aikaan vilkasta ja avointa vuoropuhelua tilaajien ja yritysten välillä. Tärkeää tapahtumassa on myös yritysten keskinäiseen verkostoituminen ja tutustuminen.

Olipa kysymyksessä aivan pienet hankinnat ” kynät, kumit” ja pienimuotoiset kokouspalvelut tai laajemmat tuote- tai palvelukokonaisuudet, on tärkeää, että entistä selvästi suurempi osa julkisista hankinnoista jäisi oman alueen yritysten toimitettavaksi. Seurauksena saadaan enemmän työpaikkoja ja verotuloja. Samalla avoin kilpailu parantaa hankintojen laatua ja markkinoiden toimivuutta sekä edesauttaa kilpailukykyisen paikallisen tarjonnan syntymistä.

Hankintapäivä on osa Kymenlaakson kuntien, yrittäjien ja kehittämisyhtiöiden yhteistä Yrittäjyys Ylös Yhteiskunnassa Yhteistyöllä (Y4) hanketta.

Tervetuloa Hankintapäivään!

Lisätietoja Teppo Sainio, projektipäällikkö, Cursor Oy/Y4 –hanke, puh. 0440 150 700

Järjestäjinä: Cursor/Y4 –hanke, ko. kunnat, Puolustusvoimat

Hyvän yrittäjyysilmapiirin puolesta – Kymenlaakson Y4:

www.facebook.com/yrittajyysyloskymenlaaksossa 

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs