Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Halton laajentaa toimintojaan Unkarissa

Oy Halton Group Ltd.

Halton laajentaa toimintojaan Unkarissa

Julkaistu: 17.08.2010 klo 09:16
Julkaisija: Oy Halton Group Ltd.

Halton investoi toimintoihinsa Unkarissa ja aloittaa sisäilmatuotteiden ja -järjestelmien valmistuksen maassa. Muutto uusiin tiloihin Budapestin läheisyyteen mahdollistaa myös suodatinvalmistuksen laajentamisen. Investointi vahvistaa Haltonin asemaa Keski- ja Itä-Euroopan markkinoilla.

 Halton laajentaa toimintojaan Unkarissa. Muutto uusiin tiloihin Dunaharasztiin, 19 kilometriä Budapestistä, mahdollistaa niin sisäilmatuotteiden ja –järjestelmien tuotannon aloittamisen kuin suodatintuotannon kapasiteetin kasvattamisen samanaikaisesti. Uusiin tiloihin avataan myös myyntikonttori.

 

Investointi laajentaa Haltonin tarjontaa ja parantaa palvelutasoa Keski- ja Itä-Euroopassa niin ilmansuodatuksessa kuin sisäilmatuotteissakin.  – Tulemme valmistamaan ilmanjakotuotteita toimistoista teollisuuskohteisiin sekä luomaan erityisesti Keski- ja Itä-Euroopan tarpeisiin räätälöityjä sisäilmajärjestelmiä.  Valmistus lähellä kohdemarkkinoita takaa asiakkaillemme nopeat vasteajat myös räätälöidyissä ratkaisuissa, kertoo Halton Indoors -liiketoimintayksikön aluejohtaja Tomasz Palka.

 

- Unkarilaiset asiakkaamme hyötyvät toiminnan laajentamisesta. Tuotannon  ja myynnin vahvistaminen mahdollistaa paremman ja nopeamman palvelun asiakkaillemme. Laajennus vahvistaa myös Haltonin yrityskuvaa Unkarin johtavana sisäilmatuotteiden ja –järjestelmien toimittajana, kertaa Halton Clean Airin toimitusjohta Tuomas Qvick.  

 

Halton on investoinut äskettäin myös Aasiaan ja Skandinaviaan. Suomessa Halton osti keskuspölynimuri- ja silppuri-imurijärjestelmiä valmistavan Puzair Oy:n. Halton on myös laajentanut toimintojaan Kiinassa ja Malesiassa sekä perustanut sisäilmatuotteiden ja –järjestelmien myyntitiimin Lähi-Itään.   


Lisätietoja

 

Tuomas Qvick                                                   

Toimitusjohtaja, Halton Clean Air liiketoiminta-alue

Puh. 040 755 4444

                                    

Bengt Avellan

Johtaja, Halton Indoors liiketoiminta-alue

Puh. 050 469 5300

 

***************************************************************************************************************

Halton Group
Halton on sisäilmastotuotteisiin ja –ratkaisuihin sekä sisäympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys. Haltonin tavoitteena on luoda rakennusten käyttäjille miellyttäviä ja turvallisia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja energiatehokkaita. Halton toimittaa ratkaisuja kaupallisiin ja julkisiin kiinteistöihin, teollisuuteen sekä ammattikeittiöihin ja ravintoloihin. Halton on myös yksi tunnetuimmista sisäilmastoratkaisujen toimittajista laivoihin ja öljynporauslautoille. Haltonin osaamis- ja tuotealueita ovat ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, paloturvallisuus, keittiöilmanvaihto ja sisäympäristöjen hallinta. Halton perustettiin Suomessa vuonna 1969. Nykyään yhtiö toimii 23 maassa. Vuonna 2009 yhtiön liikevaihto oli 148 miljoonaa euroa. Halton verkossa: www.halton.com tai www.halton.fi

 

Halton on maailman suurimman teknologiapalkinnon, Millennium-palkinnon, yritysyhteistyökumppani. Palkinto myönnetään ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia merkittävästi parantavasta innovaatiosta. Palkinto tuo esiin teknologisia innovaatiota, jotka luovat merkittävää hyötyä ihmisten jokapäiväiseen elämään.  Millennium verkossa: www.millenniumprize.fi

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs