Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Halpa-Halli-ketju laajeni Limingalle

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli-ketju laajeni Limingalle

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2013 klo 10:00
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli-ketju vahvistaa asemiaan Oulun-seudulla kolmella uudella myymälällä. Niistä ensimmäisenä avattiin Limingan myymälä keskiviikkona. Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtajan Janne Ylisen mukaan Oulusta ja sen ympäristökunnista tulleessa asiakaspalautteessa ketjulta on toivottu jo pitkään uusia täyden palvelun myymälöitä.

- Oulun talousalue on meille hyvin tärkeä, ja Liminka on yksi voimakkaimmin kasvavista kunnista Suomessa. Nyt voimme palvella asiakkaita Limingan seudulla laajalla, yli 60 000 tuotteen valikoimalla. Muhoksen myymälän avaamme myöhemmin syksyllä, ja ensi vuonna vuorossa ovat Haukipudas sekä Siilinjärvi Kuopion-seudulla, Ylinen kertoo.

Laajan päivittäistavaraosaston lisäksi Halpa-Hallin täyden palvelun valikoimat sisältävät muun muassa monipuolisen pukeutumisen kokonaisuuden koko perheelle, kodin sisustamisen, keittiön ja kattamisen sekä urheilun ja vapaa-ajan tuotteet, autotarvikkeet ja työkalut, konttori- ja koulutarvikkeet sekä kemikalio-osaston.

Halpa-Halli tunnetaan vähittäiskaupan toimijana, joka myy ketjumaisen toimintatapansa ansiosta jatkuvasti kilpailukykyiseen hintaan kotimaisten huippubrändien kuten esimerkiksi Nanson, Finlaysonin, Iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin tuotteita. Edellisten kaltaisten merkkituotteiden lisäksi yhtiö panostaa vahvasti omiin tuotemerkkeihinsä. Esimerkiksi edullisen Ziip-tuotemerkin alta löytyy muun muassa elintarvikkeita, virvoitusjuomia, kemikaliotuotteita ja kosmetiikkaa.

Myymälä työllistää noin 40

kaupanalan ammattilaista

Limingan myymälä sijaitsee helposti liikennöitävien yhteyksien varrella Valtatie 8:n välittömässä läheisyydessä. Pysäköintitilaa löytyy yli 200 autolle.

Myymälän kokonaispinta-ala on noin 5 000 neliömetriä, ja kokonaisuuteen kuuluvat myös kausituotteiden osasto sekä yli satapaikkainen HHcafé terasseineen. Halpa-Hallin oman HHcafé-ketjun toimipisteet ovat suosittuja lounaspaikkoja, minkä lisäksi niissä tarjotaan á la carte-annoksia sekä kahvilatuotteita.

- Halpa-Halli toimii ympäristövastuullisesti. Elintarvikeosaston kylmäkalustuksessa hyödynnetään energiaa säästävää tekniikkaa, kuten ovellisia kylmäkalusteita. Tämä parantaa lisäksi elintarvikkeiden laatua ja asiakasviihtyisyyttä kylmähyllyjen alueella, Ylinen jatkaa.

Uusilla myymälöillä on merkittävä työllistävä vaikutus. Limingan ja Muhoksen myymälöiden avoinna olleisiin työpaikkoihin lähetettiin yli 500 hakemusta. Kumpikin myymälä työllistää noin 40 ammattitaitoista ja hyvään asiakaspalveluun sitoutunutta kaupanalan ammattilaista.

Halpa-Hallin uudet myymälät rakentaa KVR-urakoina yhtiön pitkäaikainen yhteistyökumppani Rakennusliike Lehto Oy.

Lisätiedot:

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Janne Ylinen, toimitusjohtaja

Puh. 020-718 2000

E-mail: janne.ylinen@halpa-halli.com

 

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 38 myymälää 37 paikkakunnalla. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää yli 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi

 

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs