Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Halpa-Halli avasi Närpiössä uuden ajan myymälän

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli avasi Närpiössä uuden ajan myymälän

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2015 klo 10:00
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli avasi Närpiössä keskiviikkona uuden ajanmukaisen myymälän vanhan myymälänsä tuntumassa. Kokkolan Halpa-Halli Oy:n apulaisjohtaja Ari Isohella sanoo, että varsinkin elintarvikekaupassa Halpa-Halli ottaa Närpiössä jättiläisen askeleen eteenpäin.

- Vanhaan myymälään verrattuna kyseessä on kokonaisuudessaan mittavan kokoluokan hanke. Elintarvikeosasto kasvoi kooltaan noin 2 000 neliöön eli yli kaksinkertaiseksi nykyiseen verrattuna. Tämä luonnollisesti näkyy elintarvikevalikoimissa, joiden kehittämiseen olemme panostaneet vahvasti, Isohella jatkaa.

Lisäneliöiden ansiosta elintarvikevalikoimissa on pystytty huomioimaan paikallisuus entistä paremmin. Halpa-Halli kehittää valikoimiaan asiakaslähtöisesti. Apulaisjohtaja toivookin asiakkailta myös jatkossa palautetta niin kuiva- kuin tuore-elintarvikkeista.

Kausimyymäläkin

sai uudet puitteet

Närpiön Halpa-Halli tarjoaa täysin uudenlainen myymälämiljöön. Avarissa tiloissa on helppo asioida, sillä eri tuotealueet löytyvät vaivattomasti, ja myymäläsuunnittelussa on kiinnitetty paljon huomiota esillepanoon.

- Sen lisäksi, että myymälätilaa on entistä enemmän, kausimyymälä sai käyttöönsä modernit puitteet. Suositusta kausimyymälästä myydään runsaasti muun muassa kevään ja kesäkauden tuotteita, kuten kukkia, kukkamultia, grillejä, puutarhakalusteita ja muuta kesäiseen ulkona olemiseen liittyvää, Isohella kertoo.

Rakentamisessa on huomioitu ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus. Kylmäkalusteiden ja kylmähuoneiden jäähdytyksessä käytetään ympäristöystävällistä hiilidioksidijärjestelmää, ja ovelliset kylmäkalusteet varmistavat myös tuotteiden hyvän säilyvyyden.

Myymälän vieressä sijaitsevat muut palvelut pysyvät ennallaan sillä erotuksella, että täysin päivitetty tankkauspiste muuttaa tontilla hieman toiseen paikkaan. Tontilla palvelee lisäksi autonpesupiste.

Myymälän rakentamisprojektin on toteuttanut Halpa-Hallin pitkäaikainen yhteistyökumppani Päätoimija Oy. Rakennusvaiheessa paikallisilta yrityksiltä hankittiin esimerkiksi sähköistys-, lvi- ja kaivutöitä. Myymälä työllistää noin 30 kaupanalan ammattilaista.

Uuden myymälän bruttopinta-ala on 6 000 neliötä, mikä on yli puolet enemmän kuin vanhassa myymälässä. Ensi vaiheessa tontilla on noin 130 autopaikkaa. Vanha myymälä puretaan ensi vuonna, minkä jälkeen autopaikkojen määrä kasvaa 250:een.

Entä miksi Halpa-Halli investoi näin merkittävästi Närpiöön?

- Pentti Ylinen perusti Närpiön myymälän 1979. Siitä saakka paikkakunnalla sekä sen lähialueella on ollut meille iso merkitys. Tämän investoinnin mahdollistaa erityisesti alueen elinvoimaisuus, joka on tulosta ihmisten yritteliäisyydestä ja ahkeruudesta, Isohella perustelee ja kiittää myös Närpiön kaupungin edustajia aktiivisuudesta ja yrittäjäystävällisyydestä.

- Yhteistyö kaupungin kanssa on sujunut todella hyvin. Sen ansiosta hanke pystyttiin toteuttamaan nopeassa aikataulussa asioiden edettyä reippaasti ja hyvässä hengessä.

Lisätiedot:

Ari Isohella

apulaisjohtaja

Kokkolan Halpa-Halli Oy

puh. 020 718 2216

ari.isohella@halpa-halli.com

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 39 myymälää. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1500 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs